Kocúr Krištof

Katherine Applegate
Albatros • 2020

Láskyplný príbeh o tom, aké nevyhnutné je mať priateľov, či už skutočných, alebo vymyslených.V Jacksonovom živote sa znenazdajky zjaví Kocúr Krištof, aby mu pomohol v ťažkých chvíľach. Je veľký, úprim...�ach. Je veľký, úprimný, no vymyslený. A myslíte si, že nejaký vyfantazírovaný kocúr dokáže vytrhnúť človeka z biedy?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056615324
  • Originálny názov: Crenshaw

Krištof je veľký chlpatý kocúr, ktorý sa zjavil vtedy, keď ho Jackson najviac potreboval. Chlapcov život nie je ľahký. Aj keď je ešte dieťa, zažil mnoho. Je veľmi inteligentný a rodinné problémy si pripúšťa viac, ako by sa patrilo. Zožiera ho to, ale s nikým o tom nehovorí. V kritických situáciách mu pomáha jeho vymyslený kamarát, ktorý ho chce nebadane nasmerovať na správnu cestu. Láskavo[...]

Láskyplný príbeh o tom, aké nevyhnutné je mať priateľov, či už skutočných, alebo vymyslených.V Jacksonovom živote sa znenazdajky zjaví Kocúr Krištof, aby mu pomohol v ťažkých chvíľach. Je veľký, úprimný, no vymyslený. A myslíte si, že nejaký vyfantazírovaný kocúr dokáže vytrhnúť človeka z biedy?

Mohlo by sa vám páčiť