Labyrint klamstiev

Andy Maslen
Lindeni • 2024

Koľko detektívov zabilo vlastnú manželku? Prvý diel dych berúcej detektívnej série. Čerstvo povýšeného inšpektora Henryho Forda povolajú vyšetrovať dvojitú vraždu. Aj napriek nedostatku indícií tuší, ...tku indícií tuší, že za všetkým stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastnej skúsenosti dobre vie, ako po sebe zločinci zahladzujú stopy. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Ponurú pravdu sa snaží utajiť pred svojím synom i novou partnerkou, s ktorou pracuje na prípade. Dokáže celú situáciu ustáť dosť dlho na to, aby zabijaka zastavil?
Viac

Sumár recenzie
Labyrint klamstiev (Recenzia) Inšpektor Henry Ford je povolaný vyšetriť dvojitú vraždu, za ktorou tuší sériového vraha s vlastnými skúsenosťami. Postava Forda je sympatická, no kniha obsahuje zavádzajúce prvky v anotácii. Vyšetrovanie pokrivkáva, detektívom sú podsúvané náhodné stopy a tempo deja je rýchle a akčné.

Sumár recenzie
Labyrint klamstiev je prvou knihou z detektívnej série s inšpektorom Henrym Fordom, ktorý musí čeliť prípadu dvojnásobnej vraždy bez jasných stôp. Páchateľ, ktorý nezanechal žiadne stopy, je podozrivý zo série ďalších zločinov. Henry s novou kolegyňou Hannah sa pokúšajú vystopovať vraha skôr, ako urobí ďalšie obete. Kriminálny príbeh s temnou zápletkou a dynamickým dejom, ktorý vás vtiahne do diania a necháva vás s množstvom otázok na hlavu.

Koľko detektívov zabilo vlastnú manželku? Prvý diel dych berúcej detektívnej série. Čerstvo povýšeného inšpektora Henryho Forda povolajú vyšetrovať dvojitú vraždu. Aj napriek nedostatku indícií tuší, že za všetkým stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastnej skúsenosti dobre vie, ako po sebe zločinci zahladzujú stopy. Pred rokmi prišiel o manželku pri horolezeckej nehode, ktorú sám spôsobil. Ponurú pravdu sa snaží utajiť pred svojím synom i novou partnerkou, s ktorou pracuje na prípade. Dokáže celú situáciu ustáť dosť dlho na to, aby zabijaka zastavil?

Mohlo by sa vám páčiť