Výstavné stavovce

Marie Kotasová Adámková Tom Velčovský
Albatros SK • 2023

Nájdite, ktoré stavovce sú vašimi príbuznými. Ako som sa tu objavil/-a a čo tu vlastne robím? V knihe, ktorú práve držíte v rukách, však na tieto otázky odpovede nenájdete… Ale nebojte sa, dozviete sa...te sa, dozviete sa v nej čosi máličko podobné.
Viac

  • Počet strán: 80 strán
  • ISBN13:9788000068497

Sumár recenzie
Recenzia na knihu je pozitívna a hodnotí ju ako výbornú a inšpiratívnu. Recenzent oceňuje autorov prístup a spôsob, akým v knihe spracovali tému. Kniha prináša nádhernú ilustráciu a zaujímavé príbehy, ktoré dokážu zaujať čitateľa všetkých vekových kategórií. Podľa recenzie ide o jednu z najlepších kníh, ktoré recenzent kedy čítal. Kniha vzbudzuje záujem o dané obdobie dejín a motivuje čitateľa k ďalšiemu skúmaniu. Kniha je zároveň výnimočná aj z hľadiska grafickej stránky, ktorá je prepracovaná do najmenších detailov.

Nájdite, ktoré stavovce sú vašimi príbuznými. Ako som sa tu objavil/-a a čo tu vlastne robím? V knihe, ktorú práve držíte v rukách, však na tieto otázky odpovede nenájdete… Ale nebojte sa, dozviete sa v nej čosi máličko podobné.

Mohlo by sa vám páčiť