Zelená karta

Renata Sarvašová
Cube visuals • 2019

Po 15 rokoch manželstva, keď sa rodina zadĺži pri podnikaní a príde takmer o všetko, hlava rodiny vymyslí neobyčajný plán. Kúpiť si manželstvo v Amerike a získať Zelenú kartu. Zachrániť rodinu a p...hrániť rodinu a postaviť im raj na zemi. Veľa ľudí dnes nevie, čo je Zelená karta, no po nežnej revolúcií bola snom mnohých. Je to identifikačná karta legálneho trvalého obyvateľa Spojených štátov, ktorý nemá americké občianstvo. Je to doklad, že držiteľ má povolenie na podmienený pobyt v Spojených štátoch. Spolu s plánom sa začínajú smutné aj veselé a často šokujúce príbehy, o ktorých sa v knihe dočítate. Napísať skutočný príbeh znamená ísť s vlastnou kožou na trh. Nie každý má na to odvahu. V mojom príbehu nie je nič vymyslené, ale všetko poctivo prežité. Príbeh je zaujímavý tým, že odhaľuje čo je človek ochotný urobiť pre to, aby sa mal v živote lepšie. Keď neexistujú žiadne hranice. V ceste nestojí vzdialenosť, zákon ani morálne presvedčenia. Moja kniha samozrejme nie je návodom na život, skôr varovaním, že pri tom čo robíme, by sme mali brať ohľad aj na svoje okolie. Lebo všetko môže mať obrovské dôsledky.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788097346805

VYDAVATEĽSTVO: Cube visuals ROK VYDANIA: 2019 ŽÁNER: Skutočný príbeh / Román POČET STRÁN: 240 VÄZBA: pevná   “Život sa nedá naplánovať.” (str. 7)   O knihe Skutočný príbeh o rodine, ktorá sa, v dôsledku neúspechov v podnikaní, dostala na úplné... The post RECENZIA: Renata Sarvašová – Zelená karta appeared first on Prečítané.sk.

Po 15 rokoch manželstva, keď sa rodina zadĺži pri podnikaní a príde takmer o všetko, hlava rodiny vymyslí neobyčajný plán. Kúpiť si manželstvo v Amerike a získať Zelenú kartu. Zachrániť rodinu a postaviť im raj na zemi. Veľa ľudí dnes nevie, čo je Zelená karta, no po nežnej revolúcií bola snom mnohých. Je to identifikačná karta legálneho trvalého obyvateľa Spojených štátov, ktorý nemá americké občianstvo. Je to doklad, že držiteľ má povolenie na podmienený pobyt v Spojených štátoch. Spolu s plánom sa začínajú smutné aj veselé a často šokujúce príbehy, o ktorých sa v knihe dočítate. Napísať skutočný príbeh znamená ísť s vlastnou kožou na trh. Nie každý má na to odvahu. V mojom príbehu nie je nič vymyslené, ale všetko poctivo prežité. Príbeh je zaujímavý tým, že odhaľuje čo je človek ochotný urobiť pre to, aby sa mal v živote lepšie. Keď neexistujú žiadne hranice. V ceste nestojí vzdialenosť, zákon ani morálne presvedčenia. Moja kniha samozrejme nie je návodom na život, skôr varovaním, že pri tom čo robíme, by sme mali brať ohľad aj na svoje okolie. Lebo všetko môže mať obrovské dôsledky.

Mohlo by sa vám páčiť