Zločin v uliciach

Vojtech Beniczky

Metropola Slovenska nikdy nespí, ba čo je horšie, ani zločinci v jej uliciach... Vražda, únos, lúpežné prepadnutie, korupcia v polícii – toto všetko nájdete na stránkach kriminálneho románu nášho nové...ománu nášho nového autora! Martin Novák bol v Bratislave sotva pár hodín, keď sa vo svojom byte stal obeťou vraždy. Objaví ho sestra, ktorá v jeho neprítomnosti byt prenajímala. Vzápätí prichádza na Slovensko jeho snúbenica, ktorá vyšetrovateľom prezradí, že Martin mal z niečoho strach, a preto sa nechcel vracať do rodného mesta. Bývalá podnájomníčka zase nahlási, že zmizol jej priateľ, hovorca ministerstva a syn poslankyne. Policajti z Jednotky boja s organizovaným zločinom majú plné ruky práce, ale do vyšetrovania sa im neustále pletie súkromná detektívka Paula Santorisová. Ako bývalú policajtku ju neuspokojuje hľadanie stratených psov či iné banálne prípady, a tak sa znova a znova púšťa do boja so zločincami v hlavnom meste. Aj za tú cenu, že si poriadne zavarí... Vojtech Beniczky sa narodil v Malackách, ale od detstva žije v Bratislava. Je ženatý, má jednu dcéru. Popri písaní a čítaní kníh je jeho veľkou záľubou rocková hudba a turistika. Zločin v uliciach je jeho druhý román.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788022021104

Na poli domácej kriminálnej a detektívnej literatúry sa väčšinou dostávajú do povedomia osvedčené mená, ale pozornosť si zaslúžia aj nováčikovia alebo autori, ktorí boli dovtedy zabehnutí v inom žánri. Vojtech Beniczky už má za sebou debutový román Stvorená objasňovať zločin, kde sa po prvýkrát predviedla ústredná hrdinka Paula Santorisová. Autor jej ostal verný aj v novinke Zločin v[...]

Metropola Slovenska nikdy nespí, ba čo je horšie, ani zločinci v jej uliciach... Vražda, únos, lúpežné prepadnutie, korupcia v polícii – toto všetko nájdete na stránkach kriminálneho románu nášho nového autora! Martin Novák bol v Bratislave sotva pár hodín, keď sa vo svojom byte stal obeťou vraždy. Objaví ho sestra, ktorá v jeho neprítomnosti byt prenajímala. Vzápätí prichádza na Slovensko jeho snúbenica, ktorá vyšetrovateľom prezradí, že Martin mal z niečoho strach, a preto sa nechcel vracať do rodného mesta. Bývalá podnájomníčka zase nahlási, že zmizol jej priateľ, hovorca ministerstva a syn poslankyne. Policajti z Jednotky boja s organizovaným zločinom majú plné ruky práce, ale do vyšetrovania sa im neustále pletie súkromná detektívka Paula Santorisová. Ako bývalú policajtku ju neuspokojuje hľadanie stratených psov či iné banálne prípady, a tak sa znova a znova púšťa do boja so zločincami v hlavnom meste. Aj za tú cenu, že si poriadne zavarí... Vojtech Beniczky sa narodil v Malackách, ale od detstva žije v Bratislava. Je ženatý, má jednu dcéru. Popri písaní a čítaní kníh je jeho veľkou záľubou rocková hudba a turistika. Zločin v uliciach je jeho druhý román.

Mohlo by sa vám páčiť