Zakázaná přitažlivost

Kateřina Petrusová

Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout:.buď se vrátí domů nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bod...epřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec. Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788025320495
  • Séria: Bavettovi

Jana má nastúpiť do svojej prvej práce ako učiteľka. No pred začiatkom školského roka sa ide zabaviť s kamarátkami, aby zabudla na minulosť, ktorá ju prenasleduje. Chce to vypustiť z hlavy, ale v myšlienkach má iba jediného človeka.Až kým nestretne Johnyho. Je síce o niekoľko rokov mladší, no je medzi nimi chémia, ktorá je evidentná a zatajiť sa nedá. Bude to len krátky románik alebo niečo[...]

Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout:.buď se vrátí domů nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec. Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?

Mohlo by sa vám páčiť