Ilustrovaný atlas najčudesnejších prehistorických zvierat

Maja Säfström
Albatros • 2019

Tie najčudesnejšie prehistorické zvieratá v novej knihe populárnej švédskej ilustrátorky!Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!Úspešná švédska ilustrátorka Maja Säfströmová približuje vo svoj... približuje vo svojej novej knihe tie najčudesnejšie prehistorické zvieratá, aké kedy existovali na našej planéte. Vedeli ste, že niekedy po tejto zemi kráčali neuveriteľne čudné tvory, ako napríklad šabľozubý tiger, mamut srstnatý, vakovlk tasmánsky alebo dokonca dront nelietavý?
Viac

Naše staršie dieťa miluje encyklopédie. Ale mladšie už niekedy má všetkých tých faktov plné zuby. Ilustrovaný atlas najčudesnejších prehistorických zvierat je našťastie toddler-friendly. Keď sme si ho čítali, konečne sa skončili večné hádky, čo budeme večer čítať pred spaním. Danko, Zomri, Gill Sims a spol. Písať vtipné statusy na sociálnych sieťach alebo blogu je jedna … Pokračovať v[...]

Na slovensko trhu máme ďalšiu ilustrovanú novinku. Teraz sa pozrieme bližšie na najčudesnejšie prehistorické zvieratá, aké chodili po tejto zemi.   Pre koho je Ilustrovaný atlas prehistorických zvierat určený? Naša Príspevok Megalodon skutočne existoval! Prelistujte si poučný ilustrovaný atlas zobrazený najskôr Jaji bloguje.

Tie najčudesnejšie prehistorické zvieratá v novej knihe populárnej švédskej ilustrátorky!Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!Úspešná švédska ilustrátorka Maja Säfströmová približuje vo svojej novej knihe tie najčudesnejšie prehistorické zvieratá, aké kedy existovali na našej planéte. Vedeli ste, že niekedy po tejto zemi kráčali neuveriteľne čudné tvory, ako napríklad šabľozubý tiger, mamut srstnatý, vakovlk tasmánsky alebo dokonca dront nelietavý?

Mohlo by sa vám páčiť