Opäť spolu

Milly Johnson
Fortuna Libri • 2024

Tri odcudzené sestry, tri osamelé osudy. Dokážu si z čriepkov spomienok poskladať vzťah, ktorý im celý život chýbal? Po smrti matky sa v rodičovskom dome stretávajú jej dcéry, aby zorganizovali pohreb...nizovali pohreb. Jolene, Marsha a Annis, medzi ktorými sú veľké rozdiely nielen vo veku, ale aj vo fyzických a v povahových vlastnostiach, nemali šťastné detstvo, čo najskôr odišli od rodičov a ich osudy sa vyvíjali rozdielne. Vyslobodené z tieňa panovačnej matky, Eleanor Vamplewovej, si počas dní čakania na pohreb uvedomujú, že majú viac spoločného, ako by predpokladali.
Viac

  • Počet strán: 352 strán
  • ISBN13:9788057304296
  • Originálny názov: Together, Again

Sumár recenzie
Knihu Opäť spolu, napísal autorka Milly Johnsonová, ktorú mi poslalo vydavateľstvo Fortuna Libri pred týždňom. Sledujeme príbeh troch sestier, Jolene, Marsha a Annis, ktoré sa po smrti matky Eleanor stretávajú po dlhej dobe. Ich detstvo s panovačnou matkou nebol jednoduchý, no čas strávený spolu ich zblíži a snažia sa dohnať stratené roky. Príbeh je plný napätia a odhalení tajomstiev, ktoré zasiahnu nielen sestry, ale aj vedľajšie postavy. Kniha ma potešila silnými postavami, vášňou, zakázanou láskou a zaujímavými rodinnými a partnerskými vzťahmi. Odporúčam ju všetkým, ktorí si radi prečítajú román, ktorý rezonuje ešte dlho po dočítaní.

Tri odcudzené sestry, tri osamelé osudy. Dokážu si z čriepkov spomienok poskladať vzťah, ktorý im celý život chýbal? Po smrti matky sa v rodičovskom dome stretávajú jej dcéry, aby zorganizovali pohreb. Jolene, Marsha a Annis, medzi ktorými sú veľké rozdiely nielen vo veku, ale aj vo fyzických a v povahových vlastnostiach, nemali šťastné detstvo, čo najskôr odišli od rodičov a ich osudy sa vyvíjali rozdielne. Vyslobodené z tieňa panovačnej matky, Eleanor Vamplewovej, si počas dní čakania na pohreb uvedomujú, že majú viac spoločného, ako by predpokladali.

Mohlo by sa vám páčiť