Ako z románu

Zuzka Šulajová

Nový román našej najúspešnejšej autorky pre mladých - obľúbeného Džínsového denníka a Džínsového denníka 2. Lívia Matejová končí štúdium na vysokej škole a spomína na svoju bývalú lásku, keď jej do ži...ývalú lásku, keď jej do života nečakane zasiahne ďalší muž... Emotívny príbeh o sile priateľstva a lásky pretrvávajúcej napriek nepriaznivým okolnostiam zaujme reálne vykreslenými postavami a živým, hovorovým jazykom, typickým pre pero Zuzky Šulajovej. Z nášho blogu: Zuzka Šulajová: Som zaškatuľkovaná ako tá, čo píše denníky a z toho sa ťažko dostanem.
Viac

  • Počet strán: 432 strán
  • ISBN13:9788022015448

Ahojte knihomoľkovia,zas a znova sa hlásim na blogu po dlhšom čase. Po prešítaní knihy Jeden z nás som si potrebovala prečitať niečo oddychovejšie, romantické. Tak som siahla po knihe Ako z románu z pera mojej veľmi obľúbenej  autorky Zuzky Šulajovej. Túto knihu som mala doma poriadne dlho. Myslím, že som ju dostala ako darček za vysvedčenie od rodičov, ešte na základnej škole :) Pred nejakým[...]

Nový román našej najúspešnejšej autorky pre mladých - obľúbeného Džínsového denníka a Džínsového denníka 2. Lívia Matejová končí štúdium na vysokej škole a spomína na svoju bývalú lásku, keď jej do života nečakane zasiahne ďalší muž... Emotívny príbeh o sile priateľstva a lásky pretrvávajúcej napriek nepriaznivým okolnostiam zaujme reálne vykreslenými postavami a živým, hovorovým jazykom, typickým pre pero Zuzky Šulajovej. Z nášho blogu: Zuzka Šulajová: Som zaškatuľkovaná ako tá, čo píše denníky a z toho sa ťažko dostanem.

Mohlo by sa vám páčiť