Želám si Vianoce každý deň

Milly Johnson
Fortuna Libri • 2023

Blížia sa Vianoce. Hostinec v srdci yorkshirských močarísk sa stane nečakaným útočiskom pre šesť ľudí, ktorí hľadajú úkryt pred snehovou búrkou. Mary už štyri roky túži, aby sa do nej jej šéf Jack zaľ...o nej jej šéf Jack zaľúbil, no on ju vníma iba ako asistentku. Spojí ich zlé počasie a dostane Mary šancu, na ktorú čakala? Bridge a Luke sa majú stretnúť, aby podpísali rozvodové papiere. Spoločné chvíle v malej dedinke v nich však vyvolajú priveľa príjemných spomienok – a lásky? Charlie s Robinom sú na ceste do luxusného hotela v Škótsku, kde majú prežiť výnimočné Vianoce. Vynahradí im starý hostinec drahú dovolenku a splní sa im, v čo dúfajú? Ako spoznať, kedy ostať a kedy odísť, kedy hranice tolerovať a kedy ich posúvať? Nechajte sa očariť príbehom o priateľstve, o láske, o smiechu, o koláčoch a o kúzle Vianoc.
Viac

Sumár recenzie
Autorova kniha "I Wish It Could Be Christmas Every Day" je román plný vianočnej atmosféry. Šesť ľudí sa ocitne v hostinci uprostred yorkshirských močarísk v dôsledku snehovej búrky. Mary túži, aby sa jej šéf Jack do nej zaľúbil. Bridge a Luke majú rozviesť sa, ale prežitie Vianoc spoločne ich privádza k nostalgickým spomienkam na ich lásku. Charlie a Robin idú na luxusnú dovolenku, ale starý hostinec ich zadrží a možno ich túžba na tieto Vianoce sa splní? Táto kniha je príbehom o priateľstve, láske, smiechu a kúzle Vianoc. Siahla som po nej pre jej vtipné prirovnanie a hodnotím ju ako skvelého spoločníka počas predvianočného zhone.

Blížia sa Vianoce. Hostinec v srdci yorkshirských močarísk sa stane nečakaným útočiskom pre šesť ľudí, ktorí hľadajú úkryt pred snehovou búrkou. Mary už štyri roky túži, aby sa do nej jej šéf Jack zaľúbil, no on ju vníma iba ako asistentku. Spojí ich zlé počasie a dostane Mary šancu, na ktorú čakala? Bridge a Luke sa majú stretnúť, aby podpísali rozvodové papiere. Spoločné chvíle v malej dedinke v nich však vyvolajú priveľa príjemných spomienok – a lásky? Charlie s Robinom sú na ceste do luxusného hotela v Škótsku, kde majú prežiť výnimočné Vianoce. Vynahradí im starý hostinec drahú dovolenku a splní sa im, v čo dúfajú? Ako spoznať, kedy ostať a kedy odísť, kedy hranice tolerovať a kedy ich posúvať? Nechajte sa očariť príbehom o priateľstve, o láske, o smiechu, o koláčoch a o kúzle Vianoc.

Mohlo by sa vám páčiť