Bosí sme prišli na svet

Silvia Bystričanová
Slovart • 2018

Vincent Borovský je v podstate šťastný človek. Až do chvíle, keď si začne klásť otázku: Načo? Okolnosti ho zavedú k jazeru - k tajomnému mužovi s člnom Teodorovi Káronovi, ktorý ho svojím zvláštnym zm...svojím zvláštnym zmyslom pre humor a životnou múdrosťou naučí dívať sa na život inak. Svojský Teodor preváža ľudí cez jazero zadarmo, ale s podmienkou, že do jeho člna musia vstúpiť naboso. Vincent stretne v údolí, kde každý každého pozná, Bereniku, ženu s čistou dušou, a nájde odpoveď na svoju otázku. Bosí a čistí prichádzame na svet. Naboso sa aj vystupuje z člna Teodora Károna a navyše s poznaním, že život je dar.
Viac

  • Počet strán: 152 strán
  • ISBN13:9788055635804

Slovenskú autorku Silviu Bystričanovú evidujem už pár rokov, ale až doteraz som žiadnu jej knihu nečítala. Zmenila to až knihaContinue Reading

Vincent Borovský je v podstate šťastný človek. Až do chvíle, keď si začne klásť otázku: Načo? Okolnosti ho zavedú k jazeru - k tajomnému mužovi s člnom Teodorovi Káronovi, ktorý ho svojím zvláštnym zmyslom pre humor a životnou múdrosťou naučí dívať sa na život inak. Svojský Teodor preváža ľudí cez jazero zadarmo, ale s podmienkou, že do jeho člna musia vstúpiť naboso. Vincent stretne v údolí, kde každý každého pozná, Bereniku, ženu s čistou dušou, a nájde odpoveď na svoju otázku. Bosí a čistí prichádzame na svet. Naboso sa aj vystupuje z člna Teodora Károna a navyše s poznaním, že život je dar.

Mohlo by sa vám páčiť