Keď pravda zvíťazí

Emily D. Beňová
Emília Beňová • 2020

Osud ich rozdelil už navždy. Láska jeho života je nenávratne preč a Collin si priveľmi neskoro uvedomil, ako veľa stratil. Výčitky sú devastujúce a on potrebuje pustiť minulosť pomedzi prsty. Lenže čo...rsty. Lenže čo ak nič nie je také, ako sa javilo na prvý pohľad? Vzkriesenie stratenej nádeje a pravá tvár pravdy rozpúta vlnu šokujúcich skutočností, ktoré obrátia hore nohami nielen Collinov život. V hre je oveľa viac, ako si mysleli.
Viac

Keď pravda zvíťazí Emily D. Beňová Za knihu ďakujem autorke ♥ Osud ich rozdelil už navždy. Láska jeho života je nenávratne preč a Collin si priveľmi neskoro uvedomil, ako veľa stratil. Výčitky sú devastujúce a on potrebuje pustiť minulosť pomedzi prsty. Lenže čo ak nič nie je také, ako sa javilo na prvý pohľad? Vzkriesenie stratenej nádeje a pravá tvár pravdy rozpúta vlnu [...]

Osud ich rozdelil už navždy. Láska jeho života je nenávratne preč a Collin si priveľmi neskoro uvedomil, ako veľa stratil. Výčitky sú devastujúce a on potrebuje pustiť minulosť pomedzi prsty. Lenže čo ak nič nie je také, ako sa javilo na prvý pohľad? Vzkriesenie stratenej nádeje a pravá tvár pravdy rozpúta vlnu šokujúcich skutočností, ktoré obrátia hore nohami nielen Collinov život. V hre je oveľa viac, ako si mysleli.

Mohlo by sa vám páčiť