Hypotéza lásky

Ali Hazelwood
Lindeni • 2022

Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos…Olive Smithová, tretiačka na doktorandskom štúdiu, neverí na dlhotrvajúce roman...� na dlhotrvajúce romantické vzťahy. Ale jej najlepšia priateľka áno – a práve vďaka tomu sa dostane do tejto šlamastiky. Presvedčiť Anh, že skutočne randí, však nebude také jednoduché – vedci totiž potrebujú dôkaz. Preto, rovnako ako každá biologička s trochou sebaúcty, spanikári a pobozká prvého muža, ktorého zbadá. Ten muž nie je nikto iný ako Adam Carlsen, ich mladý a nadaný vyučujúci – a všeobecne známy kretén. Olive preto nedokáže uveriť vlastným ušiam, keď pristane na jej pretvárku a súhlasí, že bude vystupovať ako jej falošný priateľ. A keď sa veľká vedecká konferencia uberie nečakaným smerom a Olivina kariéra sa ocitne v ohrození, Adam ju prekvapí znova – pevnou podporou a ešte pevnejšou… vypracovanou hruďou! Ich malému experimentu odrazu hrozí poriadny výbuch. Olive si uvedomí, že jediná vec, ktorá je komplikovanejšia ako hypotéza lásky, je položiť vlastné srdce pod mikroskop.
Viac

Sumár recenzie
Kniha "Hypotéza lásky" od Ali Hazelwood je úspešný román vydavateľstva Lindeni s edíciou Plný vášne a vedy, preložený do slovenčiny Ivana Cingelovou. Olive Smithová a Adam Carlsen tvoria falošný pár v akademickom prostredí, čo vedie k nečakaným situáciám a rozuzleniam. Autorka vytvorila postavy plné kontrastov a zaujímavé romantické zvraty, čím pritiahla čitateľov k nasledovaniu ich príbehu. Kniha ponúka ľahký príbeh plný lásky, priateľstva a humoru, napriek tomu, že niektorí čitatelia očakávali trochu viac.

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Hypotéza lásky" zachytáva príbeh Ali Hazelwoodovej bez zverejnenia mena autora. Najdôležitejšou vetou je: "Kniha sa vyníma svojou originálnou zápletkou a precíznou charakteristikou postáv." Recenzentka okrem toho opisuje hlavné postavy, ich vzťahy a ich vývoj v príbehu. Taktiež pochvaľuje autorčin štýl písania a jej schopnosť prenášať emócie na čitateľov. Celkovo, kniha je odporúčaná pre fanúšikov romantiky a ľudí, ktorí hľadajú originálne a dobre napísané príbehy.

Autor: Ali Hazelwood Originální název: The Love Hypothesis Český název: Hypotéza lásky Žánr: new adult, romance, humor, erotika Věková hranice: 18+ Hodnocení: 4 hvězdičky Olive je doktorandka na Stanfordu. Na trvalé romantické vztahy příliš...

Kniha Hypotéza lásky od Ali Hazelwood úplne ovládla sociálne siete. Ja som ju spozorovala pri nadšenom príspevku vydavateľstva Lindeni, hneďContinue Reading

Keď falošný vzťah medzi vedcami narazí na nezadržateľnú silu príťažlivosti, starostlivo vypočítané teórie zachváti chaos…Olive Smithová, tretiačka na doktorandskom štúdiu, neverí na dlhotrvajúce romantické vzťahy. Ale jej najlepšia priateľka áno – a práve vďaka tomu sa dostane do tejto šlamastiky. Presvedčiť Anh, že skutočne randí, však nebude také jednoduché – vedci totiž potrebujú dôkaz. Preto, rovnako ako každá biologička s trochou sebaúcty, spanikári a pobozká prvého muža, ktorého zbadá. Ten muž nie je nikto iný ako Adam Carlsen, ich mladý a nadaný vyučujúci – a všeobecne známy kretén. Olive preto nedokáže uveriť vlastným ušiam, keď pristane na jej pretvárku a súhlasí, že bude vystupovať ako jej falošný priateľ. A keď sa veľká vedecká konferencia uberie nečakaným smerom a Olivina kariéra sa ocitne v ohrození, Adam ju prekvapí znova – pevnou podporou a ešte pevnejšou… vypracovanou hruďou! Ich malému experimentu odrazu hrozí poriadny výbuch. Olive si uvedomí, že jediná vec, ktorá je komplikovanejšia ako hypotéza lásky, je položiť vlastné srdce pod mikroskop.

Mohlo by sa vám páčiť