Strieborná cesta

Stina Jackson
Lindeni • 2020

Aj tá najtemnejšia cesta sa raz musí skončiťPred tromi rokmi sa stratila Lelleho dcéra v odľahlej časti severného Švédska. Lelle strávil tri nasledujúce letá jazdiac po Striebornej ceste pod polnočným... pod polnočným slnkom, zúfalo hľadajúc stratenú dcéru, seba samého a spasenie. Medzitým do mesta prichádza sedemnásťročná Meja s nádejou na nový začiatok. Je v rovnakom veku, ako bola Lelleho dcéra, dievča na prahu dospelosti. Aj na Meju striehnu na tomto izolovanom mieste temné nebezpečenstvá.Keď pomaly prichádza jeseň, životné osudy Meje a Lelleho sa pretnú.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056616338
  • Originálny názov: Silvervägen

VYDAVATEĽSTVO: Lindeni (Albatros Media) ORIGINÁLNY NÁZOV: Silvervägen PREKLAD: Dominika Wittenberg Gašparová ROK VYDANIA: 2020 ŽÁNER: Psychologický triler POČET STRÁN: 280 VÄZBA: pevná s prebalom   “Musíš ma nájsť. Jedine ty to dokážeš.” (str. 15)   O knihe Uplynuli tri roky,... The post RECENZIA: Stina Jackson – Strieborná cesta appeared first on Prečítané.sk.

Strieborná cesta je názov miesta, kde pred tromi rokmi zmizla Lelleho sedemnásťročná dcéra. Keď ju vysadil na zastávke, netušil, že počas tých pätnástich minút, čo ostávalo do príchodu autobusu, sa ich osudy obrátia o stoosemdesiat stupňov. Lina sa odvtedy nenašla a Lelle trávi letné mesiace v odľahlej časti Švédska, aby sa dopátral odpovedí na otázky, čo ho oberajú o pokoj a živia jeho[...]

Název: Stříbrná cesta Autor: Stina Jackson Nakladatelství: Kalibr Rok vydání: 2019  Počet stránek: 256 Celkové hodnocení: *** Nadešel čas podzimních plískanic, rýmiček, čajíčků a taky pořádných temných kriminálek. Například prvotiny švédské autorky Stiny Jackson, Stříbrná cesta. Děj knihy se odehrává v zapadlé švédské vesnici Glimmersträsk. Před třemi lety zde zmizela[...]

Aj tá najtemnejšia cesta sa raz musí skončiťPred tromi rokmi sa stratila Lelleho dcéra v odľahlej časti severného Švédska. Lelle strávil tri nasledujúce letá jazdiac po Striebornej ceste pod polnočným slnkom, zúfalo hľadajúc stratenú dcéru, seba samého a spasenie. Medzitým do mesta prichádza sedemnásťročná Meja s nádejou na nový začiatok. Je v rovnakom veku, ako bola Lelleho dcéra, dievča na prahu dospelosti. Aj na Meju striehnu na tomto izolovanom mieste temné nebezpečenstvá.Keď pomaly prichádza jeseň, životné osudy Meje a Lelleho sa pretnú.

Mohlo by sa vám páčiť