Parfum šťastia najkrajšie vonia v daždi

Virginie Grimaldi
Lindeni • 2020

Je možné oživiť vyhasnuté city? A dokáže láska skutočne prekonať čokoľvek?Stačia tri slová – a Pauline sa zrúti svet. Spolu so svojím štvorročným synom sa nasťahuje k rodičom a nechá dni voľne plynúť ...nechá dni voľne plynúť v nádeji, že bolesť pominie. Až kým sa jedného dňa nerozhodne vziať svoj život opäť do vlastných rúk. Ak Benove city k nej naozaj ochladli, je načase mu ich pripomenúť. Každý deň mu teda napíše jednu spomienku z ich spoločného života. Toto ponorenie do minulosti však vyplaví na povrch tajomstvo, ktoré naveky pochovala v hĺbke svojho srdca.
Viac

VYDAVATEĽSTVO: Lindeni (Albatros Media) ORIGINÁLNY NÁZOV: Le parfum du bonheur est plus fort sous la pluie PREKLAD: Jarmila Pospěchová ROK VYDANIA: 2020 ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 360 VÄZBA: pevná s prebalom   “Chcem sa dať rozviesť.” Štyri slová. Dve sekundy.... The post RECENZIA: Virginie Grimaldi – Parfum šťastia najkrajšie vonia v daždi appeared first on Prečítané.sk.

Po dvoch trileroch som mala chuť prečítať si niečo pokojnejšie a možno aj romantické. Siahla som po knihe od francúzskej autorky Virginie Grimaldi s názvom Parfum šťastia najkrajšie vonia v daždi. V poslednom čase mi francúzske autorky celkom zapasovali, bolo to tak aj pri tejto knihe? Pauline prežíva ťažké obdobie. Jej muž Ben sa s ňou chce rozísť, pretože ich … Čítať ďalej Parfum šťastia[...]

Je možné oživiť vyhasnuté city? A dokáže láska skutočne prekonať čokoľvek?Stačia tri slová – a Pauline sa zrúti svet. Spolu so svojím štvorročným synom sa nasťahuje k rodičom a nechá dni voľne plynúť v nádeji, že bolesť pominie. Až kým sa jedného dňa nerozhodne vziať svoj život opäť do vlastných rúk. Ak Benove city k nej naozaj ochladli, je načase mu ich pripomenúť. Každý deň mu teda napíše jednu spomienku z ich spoločného života. Toto ponorenie do minulosti však vyplaví na povrch tajomstvo, ktoré naveky pochovala v hĺbke svojho srdca.

Mohlo by sa vám páčiť