Jedno srdce, jedno telo, jeden svet

Deb Caletti
CooBoo • 2020

Annabellin život nebol ani predtým dokonalý, ale bol plný priateľov, rodiny a lásky. A chlapca, ktorého pozornosť jej lichotila a desila ju zároveň. Teraz Annabelle beží. Preč od bolesti a tragédie mi...a tragédie minulého roka. Zo Seattlu do Washingtonu, D.C. Každým úderom srdca, každým krokom je bližšie k znovuobjaveniu sily, vďaka ktorej dokáže znova milovať a dúfať v lepšie zajtrajšky. Annabellin príbeh je ultimátnym svedectvom ľudského srdca, ktoré dokáže biť ďalej, hoci je roztrieštené na milión kúskov.
Viac

Autor: Deb Caletti Originálny názov: A Heart in a Body in the World Vydavateľstvo: CooBoo 2020 Séria: -Diel:  - Počet strán: 320 Žáner:  YA, contemporary Moje hodnotenie knihy: 3*/5* Moje hodnotenie obálky: 4*/5* Anotácia: „Poznáme piesne o srdci a básne o srdci a legendy o srdci a fakty o srdci. A je to tak – srdce spieva a hovorí a rozpráva svoj príbeh. Poznáme kilometre ciev.[...]

Annabellin život nebol ani predtým dokonalý, ale bol plný priateľov, rodiny a lásky. A chlapca, ktorého pozornosť jej lichotila a desila ju zároveň. Teraz Annabelle beží. Preč od bolesti a tragédie minulého roka. Zo Seattlu do Washingtonu, D.C. Každým úderom srdca, každým krokom je bližšie k znovuobjaveniu sily, vďaka ktorej dokáže znova milovať a dúfať v lepšie zajtrajšky. Annabellin príbeh je ultimátnym svedectvom ľudského srdca, ktoré dokáže biť ďalej, hoci je roztrieštené na milión kúskov.

Mohlo by sa vám páčiť