Krotitelia displejov

Slávka Kubíková
Postoj Media • 2019

Dostupné aj v atraktívnej kolekcii za výhodnú cenu! Naše deti sú prvou generáciou vyrastajúcou v obklopení displejov. Je to nová situácia, ktorú dennodenne rieši každý rodič. Kniha Krotitelia dis...a Krotitelia displejov pomáha vychovávať deti tak, aby život s digitálnymi médiami zvládli. No nie je to kniha len o deťoch. Autorka kladie provokatívne otázky každému vlastníkovi smartfónu a používateľovi internetu. Aby nám technológie nebrali viac, ako nám dávajú.  
Viac

  • Počet strán: 368 strán
  • ISBN13:9788089994137

Je jednoznačné, že dnes žijeme úplne inak ako pred dvadsiatimi rokmi. V súčasnosti ide vývoj nových technológií niekedy až míľovými krokmi. Súčasný svet žije displejmi. Televízory, mobily, počítače, digitálne billboardy,…sú všade, nevyhneme sa im. Áno, mnoho vecí nám uľahčujú, no zamysleli ste sa nad tým[...] Príspevok Krotitelia displejov zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

Dostupné aj v atraktívnej kolekcii za výhodnú cenu! Naše deti sú prvou generáciou vyrastajúcou v obklopení displejov. Je to nová situácia, ktorú dennodenne rieši každý rodič. Kniha Krotitelia displejov pomáha vychovávať deti tak, aby život s digitálnymi médiami zvládli. No nie je to kniha len o deťoch. Autorka kladie provokatívne otázky každému vlastníkovi smartfónu a používateľovi internetu. Aby nám technológie nebrali viac, ako nám dávajú.  

Mohlo by sa vám páčiť