Grip. Had, ktorý chcel mať nohy

Tomáš Murgaš
E.J. Publishing • 2019

Malý had Grip je najväčší hundroš v lese. Stále sa mu niečo nepozdáva, no najnovšie si vymyslel ozaj zvláštnu vec. Chcel by nohy. Veď takmer všetky zvieratká v lese ich majú! Podarí sa Gripovi nohy ... sa Gripovi nohy získať? Alebo mu ich niekto požičia? A čo si s nimi vlastne počne? Vtipný príbeh o útrapách malého hada v nádherne farebnej džungli plnej všakovakých zvierat, listov a zázrakov.
Viac

  • Počet strán: 36 strán
  • ISBN13:9788097297756

Máte doma mrzúta, ktorý sa neustále sťažuje? Jedlo je príliš horúce, veľmi studené, všetko má nejakú chybu? Tak to budete Gripovi dobre rozumieť. Aj on je totiž hadí chlapec, ktorý nie je s ničím spokojný. “Áááááách. Jaaaa chceeeeeem nohyyyyyy!” Tak sa začína Gripov príbeh. Všetci […]

Malý had Grip je najväčší hundroš v lese. Stále sa mu niečo nepozdáva, no najnovšie si vymyslel ozaj zvláštnu vec. Chcel by nohy. Veď takmer všetky zvieratká v lese ich majú! Podarí sa Gripovi nohy získať? Alebo mu ich niekto požičia? A čo si s nimi vlastne počne? Vtipný príbeh o útrapách malého hada v nádherne farebnej džungli plnej všakovakých zvierat, listov a zázrakov.

Mohlo by sa vám páčiť