Deň, keď pastelky našli domov

Drew Daywalt
Stonožka • 2019

Jedného dňa si Daniel spokojne vyfarboval obrázky, keď mu poštou prišla zvláštna kôpka pohľadníc... Jedna od gaštanovohnedej pastelky, ktorá ostala zacviknutá v gauči, druhá od vydesenej pastelky, kto...ej pastelky, ktorú zabudol v pivnici, tretiu mu posielajú žltá s oranžovou, ktoré sa spoločne roztopili na slnku. Zúfalo ho prosí aj tyrkysová, ktorá skončila v sušičke a teraz jej trčí z hlavy smradľavá ponožka... Daniela zamrzelo, keď sa dopočul o všetkých pastelkách, ktoré za posledné roky stratil, zlomil alebo zanedbal. Čo vymyslí, aby všetky jeho kamarátky pastelky boli opäť spolu? Voľné pokračovanie bestselleru Deň, keď pastelky dali výpoveď, plné humorných obrázkov a rozhovorov s pastelkami. Pre deti od 4 rokov.
Viac

Ak ste si mysleli, že všetky pastelky sa s Danuškom pomerili a teraz veselo vyfarbujú ďalej, tak ste na omyle. Ha! Niektoré pastelky ešte stále majú mnoho vecí na srdci a neboja sa o tom… napísať. Tentokrát pohľadnice. Je to tak, Danko dostane balíček pohľadníc. […]

Jedného dňa si Daniel spokojne vyfarboval obrázky, keď mu poštou prišla zvláštna kôpka pohľadníc... Jedna od gaštanovohnedej pastelky, ktorá ostala zacviknutá v gauči, druhá od vydesenej pastelky, ktorú zabudol v pivnici, tretiu mu posielajú žltá s oranžovou, ktoré sa spoločne roztopili na slnku. Zúfalo ho prosí aj tyrkysová, ktorá skončila v sušičke a teraz jej trčí z hlavy smradľavá ponožka... Daniela zamrzelo, keď sa dopočul o všetkých pastelkách, ktoré za posledné roky stratil, zlomil alebo zanedbal. Čo vymyslí, aby všetky jeho kamarátky pastelky boli opäť spolu? Voľné pokračovanie bestselleru Deň, keď pastelky dali výpoveď, plné humorných obrázkov a rozhovorov s pastelkami. Pre deti od 4 rokov.

Mohlo by sa vám páčiť