Nikdy viac

Abbi Glines
YOLi • 2015

Práve keď sa Blaire poddá citom k nevlastnému bratovi, Rush jej odhalí také zničujúce tajomstvo, že nie je schopná odpustiť mu. Vzdá sa prísľubu večnej lásky, odíde z Rosemary Beach a vráti sa do rodn... vráti sa do rodného mestečka v Alabame, aby si Rusha navždy vymazala z pamäti. Plány jej skomplikuje nečakaná novina a Blaire nezostáva nič iné, len dôverovať mužovi, ktorého už nechce ani vidieť. Zmieta sa medzi Rushovou ukrutnou túžbou získať ju naspäť a pudom sebazáchovy. Bojí sa, že sa znova popáli. Netuší, či koná správne. Čo ak spraví najväčšiu chybu vo svojom živote? V hre nie je len jej budúcnosť.
Viac

Sychravé počasie ku mne donieslo chorobu, tak sa tu váľam a srkám čaj a pomaly sa psychicky pripravujem na zajtrajšiu prax. Ale aj keď neskoro, tak predsa- Nikdy Viac Názov: Nikdy viac Originálny názov: Never Too Far Autor: Abbi Glines Séria: Rosemary Beach Diel: Druhý Počet strán: 248 Anotácia: Práve keď sa Blaire poddá citom k nevlastnému bratovi, Rush jej odhalí také[...]

Práve keď sa Blaire poddá citom k nevlastnému bratovi, Rush jej odhalí také zničujúce tajomstvo, že nie je schopná odpustiť mu. Vzdá sa prísľubu večnej lásky, odíde z Rosemary Beach a vráti sa do rodného mestečka v Alabame, aby si Rusha navždy vymazala z pamäti. Plány jej skomplikuje nečakaná novina a Blaire nezostáva nič iné, len dôverovať mužovi, ktorého už nechce ani vidieť. Zmieta sa medzi Rushovou ukrutnou túžbou získať ju naspäť a pudom sebazáchovy. Bojí sa, že sa znova popáli. Netuší, či koná správne. Čo ak spraví najväčšiu chybu vo svojom živote? V hre nie je len jej budúcnosť.

Mohlo by sa vám páčiť