Bolesť a utrpenie

Timothy Keller

Otázky spojené s bolesťou a utrpením trápia ľudstvo už tisícročia. Prečo trpíme? Prečo život bolí? Autor Timothy Keller v knihe Bolesť a utrpenie hovorí, že tieto aspekty života majú svoj dôvod a zmys...� svoj dôvod a zmysel. Pôsobivo a priekopnícky tvrdí, že táto nevyhnutná súčasť ľudskej existencie sa dá prekonať jedine skrze porozumenie nášho vzťahu s Bohom. Timothy Keller známy svojím jedinečným náhľadom na náboženstvo a kultúru. Kellerove série kníh sprevádza na duchovnej púti nespočetne veľa čitateľov. Kráčať s Bohom skrze bolesť a utrpenie uplatňuje biblickú múdrosť a osobné príbehy, ako prekonať nepriazeň osudu, aby priniesla veľmi potrebný čerstvý pohľad na túto dôležitú otázku.
Viac

  • Počet strán: 376 strán
  • ISBN13:9788099903037

Timothy Keller – Bolesť a utrpenie (recenzia na knihu) Prečo je na svete bolesť? Prečo trpia nevinní, deti a dobrí? Toto sú jedny z najťažších otázok, s akými sa ľudstvo snaží vysporiadať po stáročia. Aj preto, berúc do rúk knihu Timothyho Kellera, pastora presbyteriánskeho zboru, som čakal neľahké čítanie. Hrubá kniha neveštila rýchle a ľahké odpovede. A vskutku, autor veľmi Read more...

Otázky spojené s bolesťou a utrpením trápia ľudstvo už tisícročia. Prečo trpíme? Prečo život bolí? Autor Timothy Keller v knihe Bolesť a utrpenie hovorí, že tieto aspekty života majú svoj dôvod a zmysel. Pôsobivo a priekopnícky tvrdí, že táto nevyhnutná súčasť ľudskej existencie sa dá prekonať jedine skrze porozumenie nášho vzťahu s Bohom. Timothy Keller známy svojím jedinečným náhľadom na náboženstvo a kultúru. Kellerove série kníh sprevádza na duchovnej púti nespočetne veľa čitateľov. Kráčať s Bohom skrze bolesť a utrpenie uplatňuje biblickú múdrosť a osobné príbehy, ako prekonať nepriazeň osudu, aby priniesla veľmi potrebný čerstvý pohľad na túto dôležitú otázku.

Mohlo by sa vám páčiť