Šťastie na dosah

Nora Šulíková
Mamplan • 2017

V knihe objavíte jednoduché princípy, ako sa ľahko nastaviť na naozajstné vnútorné šťastie a ušetriť si tým veľa trápenia a nedorozumení v osobnom a pracovnom živote, praktické ukážky 18 overených tec...�ky 18 overených techník, ktoré sú vhodné aj pre začiatočníka, aj pre pokročilého a dajú sa použiť kedykoľvek a v akomkoľvek veku, konkrétne tipy, ako sa ľahko cítiť šťastne, nech je vaša situácia akákoľvek, skutočné príbehy ľudí, ktorým sa vďaka spolupráci s autorkou udiali veľké zmeny v živote, krásne ilustrácie, ktoré špeciálne pre knihu navrhol známy český výtvarník Petr Bařinka. Aký prínos vám kniha do života môže dať? ŠŤASTIE: čo konkrétne VY potrebujete k tomu, aby ste sa cítili šťastne a ako sa ľahko spoľahnúť na vlastnú intuíciu. ENERGIU: objavíte, ako si ľahko kedykoľvek a kdekoľvek zdvihnúť energiu a cítiť úprimnú radosť zo života. HARMÓNIU: dozviete sa, ako jednoducho dosiahnuť harmóniu so sebou a s ostatnými ľuďmi. ÚSPECH: zistíte, na koľko šťastia je nastavená Vaša hlava a naučíte sa, ako si pritiahnuť úspech v každej oblasti Vášho života. POSUN: ak ste sa ocitli vo svojom živote v slepej uličke alebo neviete ako ďalej, posuniete kvalitu svojho života na úplne inú úroveň. ZMENU: zistíte, ako zmeniť Vašu momentálnu situáciu a ako sa oslobodiť od starých záťaží, ktoré Vám doteraz mohli komplikovať život.
Viac

  • Počet strán: 236 strán
  • ISBN13:9788097241711

4 / 5 ( 1 vote ) Anjelská misia 2 Mary Catherine žije svoj život tak naplno ako sa len dá. Neostáva jej totiž veľa času. Hoci je mladá, kvôli chorému srdcu si svoje sny chce splniť kým sa dá. Do jej života však nečakane[...] Príspevok Šťastie na dosah zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

V knihe objavíte jednoduché princípy, ako sa ľahko nastaviť na naozajstné vnútorné šťastie a ušetriť si tým veľa trápenia a nedorozumení v osobnom a pracovnom živote, praktické ukážky 18 overených techník, ktoré sú vhodné aj pre začiatočníka, aj pre pokročilého a dajú sa použiť kedykoľvek a v akomkoľvek veku, konkrétne tipy, ako sa ľahko cítiť šťastne, nech je vaša situácia akákoľvek, skutočné príbehy ľudí, ktorým sa vďaka spolupráci s autorkou udiali veľké zmeny v živote, krásne ilustrácie, ktoré špeciálne pre knihu navrhol známy český výtvarník Petr Bařinka. Aký prínos vám kniha do života môže dať? ŠŤASTIE: čo konkrétne VY potrebujete k tomu, aby ste sa cítili šťastne a ako sa ľahko spoľahnúť na vlastnú intuíciu. ENERGIU: objavíte, ako si ľahko kedykoľvek a kdekoľvek zdvihnúť energiu a cítiť úprimnú radosť zo života. HARMÓNIU: dozviete sa, ako jednoducho dosiahnuť harmóniu so sebou a s ostatnými ľuďmi. ÚSPECH: zistíte, na koľko šťastia je nastavená Vaša hlava a naučíte sa, ako si pritiahnuť úspech v každej oblasti Vášho života. POSUN: ak ste sa ocitli vo svojom živote v slepej uličke alebo neviete ako ďalej, posuniete kvalitu svojho života na úplne inú úroveň. ZMENU: zistíte, ako zmeniť Vašu momentálnu situáciu a ako sa oslobodiť od starých záťaží, ktoré Vám doteraz mohli komplikovať život.

Mohlo by sa vám páčiť