Kto si?

Michal Škombár
GD IDENTITY • 2021

Napísal som príbeh, ktorým som dostal zo seba všetko. Vízie, skúsenosti a strachy. Bude to azda môj najosobnejší príbeh, no prosím neberte ho doslovne. Ponúkam niečo, čo môže byť pre jedného realita a...jedného realita a druhého iba fantázia. V prvom rade však ide o príbeh, ktorý je o ceste a postavení sa strachu. Strachu, ktorý vás pozná a presne vie čoho sa bojíte. Vyžmýka vás do poslednej kvapky a potom sa vás pokúsi pohltiť. Hlavou vám popritom bude znieť iba jediná otázka. Kto si?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788089959150

Žáner: sci-fi, fantasyVydavateľstvo: GD IdentityPočet strán: 226Väzba: paperbackAnotácia:Napísal som príbeh, ktorým som dostal zo seba všetko. Vízie, skúsenosti a strachy. Bude to azda môj najosobnejší príbeh, no prosím neberte ho doslovne. Ponúkam niečo, čo môže byť pre jedného realita a druhého iba fantázia. V prvom rade však ide o príbeh, ktorý je o ceste a postavení sa strachu. Strachu,[...]

Napísal som príbeh, ktorým som dostal zo seba všetko. Vízie, skúsenosti a strachy. Bude to azda môj najosobnejší príbeh, no prosím neberte ho doslovne. Ponúkam niečo, čo môže byť pre jedného realita a druhého iba fantázia. V prvom rade však ide o príbeh, ktorý je o ceste a postavení sa strachu. Strachu, ktorý vás pozná a presne vie čoho sa bojíte. Vyžmýka vás do poslednej kvapky a potom sa vás pokúsi pohltiť. Hlavou vám popritom bude znieť iba jediná otázka. Kto si?

Mohlo by sa vám páčiť