Štyria chlapci

Michal Škombár
GD Identity • 2020

Kniha Štyria chlapci vás vtiahne do napínavého deja hneď prvými riadkami. Ocitáte sa v malom meste, ktoré je každoročné skúšané raz za rok sa musí niekto obetovať, inak hrozí celému svetu zánik. Smutn...svetu zánik. Smutné však je, že o hrdinoch, ktorí obetujú svoj život, nik okrem obyvateľov mesta netuší. Všetko sa mení, keď sa o miestnu záhadu začnú zaujímať štyria chlapci. Ich bezstarostné detstvo sa zrazu mení a ich spoločné cesty sa rozchádzajú. Jeden z nich sa rozhodne stať hrdinom a vstúpi do sveta, kde číha smrť na každom kroku.Vy sa spolu s chlapcami zrazu nachádzane v deji naberajúcom na tajomnosti v paralelných svetoch, či už v súčasnosti alebo v minulosti, v časoch, keď v meste vládol komunizmus.Nechajte sa vtiahnuť do napínavého príbehu, pričom do poslednej stránky netušíte či svetostane v ostňoch smrti alebo víťazstva.
Viac

  • Počet strán: 244 strán
  • ISBN13:9788089959099

Žáner: sci-fi, fantasyVydavateľstvo: GD Identity Počet strán: 244Väzba: paperback Anotácia: Kniha Štyria chlapci vás vtiahne do napínavého deja hneď prvými riadkami. Ocitáte sa v malom meste, ktoré je každoročné skúšané – raz za rok sa musí niekto obetovať, inak hrozí celému svetu zánik. Smutné však je, že o hrdinoch, ktorí obetujú svoj život, nik okrem obyvateľov mesta netuší. Všetko sa[...]

Kniha Štyria chlapci vás vtiahne do napínavého deja hneď prvými riadkami. Ocitáte sa v malom meste, ktoré je každoročné skúšané raz za rok sa musí niekto obetovať, inak hrozí celému svetu zánik. Smutné však je, že o hrdinoch, ktorí obetujú svoj život, nik okrem obyvateľov mesta netuší. Všetko sa mení, keď sa o miestnu záhadu začnú zaujímať štyria chlapci. Ich bezstarostné detstvo sa zrazu mení a ich spoločné cesty sa rozchádzajú. Jeden z nich sa rozhodne stať hrdinom a vstúpi do sveta, kde číha smrť na každom kroku.
Vy sa spolu s chlapcami zrazu nachádzane v deji naberajúcom na tajomnosti v paralelných svetoch, či už v súčasnosti alebo v minulosti, v časoch, keď v meste vládol komunizmus.
Nechajte sa vtiahnuť do napínavého príbehu, pričom do poslednej stránky netušíte či svet
ostane v ostňoch smrti alebo víťazstva.