Cukráreň v Paríži

Julie Caplin
Grada • 2021

Objavte romantickú francúzsku cukráreň opradenú lahodnými vôňami a tou pravou láskou. Nina je mladá a pekná, no v živote trochu stratená. Po tridsiatke ešte stále pracuje ako servírka a veľmi ju to fr...a veľmi ju to frustruje. Jej veľká rodina je navyše rozhodnutá chrániť ju pred všetkými nástrahami života. Jedného dňa však Nina urobí rázny krok a odíde do Paríža vypomáhať s prípravou cukrárskych kurzov pre začiatočníkov, ktoré vedie starý rodinný priateľ Sebastián. Nina si vďaka svojej povahe veľmi rýchlo získa nových priateľov a postupne sa zdokonaľuje aj v pečení tých najlahodnejších zákuskov. Pod jej rukami vznikajú chutné éclairky či lahodné makrónky, rezy mille-feuilles plnené malinami či minitortičky s lieskovými orieškami. Omnoho ťažšie to však má so Sebastiánom, z ktorého sa medzičasom stal večne ufrflaný a arogantný šéfkuchár. Vraví sa však, že láska ide cez žalúdok a na to, aby sa rozhorel plameň veľkej vášne, občas stačí aj malá iskra... Podarí sa ju Nine rozdúchať a nájde v malej parížskej cukrárni to, po čom tak veľmi túži?
Viac

VYDAVATEĽSTVO: Grada (Cosmopolis) SÉRIA: Romantické úteky (3. diel) ORIGINÁLNY NÁZOV: The Little Paris Patisserie PREKLAD: Alexandra Janogová ROK VYDANIA: 2021 ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 344 VÄZBA: brožovaná   „Objavte romantickú francúzsku cukráreň opradenú lahodnými vôňami a tou pravou láskou.“  ... The post RECENZIA: Julie Caplin – Cukráreň v Paríži appeared first on Prečítané.sk.

Séria Romantické úteky od Julie Caplin oslovila v mojom okolí všetky romantické duše. Po Kaviarni v Kodani a Pekárni v Brooklyne je tu dlhoContinue Reading

Objavte romantickú francúzsku cukráreň opradenú lahodnými vôňami a tou pravou láskou. Nina je mladá a pekná, no v živote trochu stratená. Po tridsiatke ešte stále pracuje ako servírka a veľmi ju to frustruje. Jej veľká rodina je navyše rozhodnutá chrániť ju pred všetkými nástrahami života. Jedného dňa však Nina urobí rázny krok a odíde do Paríža vypomáhať s prípravou cukrárskych kurzov pre začiatočníkov, ktoré vedie starý rodinný priateľ Sebastián. Nina si vďaka svojej povahe veľmi rýchlo získa nových priateľov a postupne sa zdokonaľuje aj v pečení tých najlahodnejších zákuskov. Pod jej rukami vznikajú chutné éclairky či lahodné makrónky, rezy mille-feuilles plnené malinami či minitortičky s lieskovými orieškami. Omnoho ťažšie to však má so Sebastiánom, z ktorého sa medzičasom stal večne ufrflaný a arogantný šéfkuchár. Vraví sa však, že láska ide cez žalúdok a na to, aby sa rozhorel plameň veľkej vášne, občas stačí aj malá iskra... Podarí sa ju Nine rozdúchať a nájde v malej parížskej cukrárni to, po čom tak veľmi túži?

Mohlo by sa vám páčiť