Zradená

Kiera Cass
CooBoo • 2021

Zrada jej roztrieštila srdce na milión kúskov. Dokáže ešte niekedy milovať?Hollis prišla o všetko – o Silasa aj o šťastnú budúcnosť. Zronená sa uchýli k Silasovej rodine v susednom kráľovstve a vďaka ...ráľovstve a vďaka ich láskavým srdciam nadobúda novú nádej. Na každom kroku ju však prebodáva nedôverčivý pohľad Etana, Silasovho bratranca. Pre dobro krajiny musia svoje nezhody s Etanom prekonať. Pred ich rodinou stojí najväčšia výzva ich životov – pomstiť Silasa a zachrániť celé kráľovstvo. Dokáže to však Hollis so zlomeným srdcom, ktoré sa rozbúši vždy, keď zbadá Etana?
Viac

Už viackrát som sa, žiaľ, stretol s fenoménom, že prostredné časti trilógií ťahajú za kratší koniec a sú len akýmsi nudným spojovacím článkom medzi zaujímavým úvodom a vygradovaným záverom (v tom lepšom prípade). Kiera Cass narúša tento prvok a sériu Prisľúbená sa rozhodla múdro koncipovať ako dilógiu. Po prečítaní musím povedať, že to bol správny krok. Hoci iné autorky by boli schopné daný[...]

Zrada jej roztrieštila srdce na milión kúskov. Dokáže ešte niekedy milovať?Hollis prišla o všetko – o Silasa aj o šťastnú budúcnosť. Zronená sa uchýli k Silasovej rodine v susednom kráľovstve a vďaka ich láskavým srdciam nadobúda novú nádej. Na každom kroku ju však prebodáva nedôverčivý pohľad Etana, Silasovho bratranca. Pre dobro krajiny musia svoje nezhody s Etanom prekonať. Pred ich rodinou stojí najväčšia výzva ich životov – pomstiť Silasa a zachrániť celé kráľovstvo. Dokáže to však Hollis so zlomeným srdcom, ktoré sa rozbúši vždy, keď zbadá Etana?

Mohlo by sa vám páčiť