Šikovníci

Sabina Konečná Tomáš Filipi
Albatros • 2020

Prosíme o pozornosť! Nastražte uši, zbystrite zrak – rozdeľujú sa ocenenia. Poputujú do najrôznejších kútov sveta medzi najrozličnejšie živočíchy. Držitelia cien sú malí aj veľkí, chlpatí, štetinatí a...�, chlpatí, štetinatí aj operení, a hlavne náramne šikovní: bystrí, usilovní, ochotní spolupracovať, neúnavní v produkcii vecí prvotriednej kvality. Poďte si otvoriť túto knižku a pozrieť sa, akí šikovníci nás obklopujú a prečo nám robí radosť, keď sa dostanú do našej blízkosti.
Viac

  • Počet strán: 36 strán
  • ISBN13:9788000059051

Tipov na knihy nikdy nie je dosť. Obzvlášť to platí pri detskej literatúre. Sú knihy, kde dominujú vláčiky a autá, inde zase princezné či zvieratká. A práve o zvieratkách je kniha, ktorú vám dnes predstavím. Šikovníci. Text napísali Tomáš Filip a Sabina Konečná. O ilustrácie sa postarala Anna Aňos Kubecká. Ako vyplýva z názvu, nepôjde len tak o hocijaké obyčajné zvieratká. … Čítať ďalej[...]

Prosíme o pozornosť! Nastražte uši, zbystrite zrak – rozdeľujú sa ocenenia. Poputujú do najrôznejších kútov sveta medzi najrozličnejšie živočíchy. Držitelia cien sú malí aj veľkí, chlpatí, štetinatí aj operení, a hlavne náramne šikovní: bystrí, usilovní, ochotní spolupracovať, neúnavní v produkcii vecí prvotriednej kvality. Poďte si otvoriť túto knižku a pozrieť sa, akí šikovníci nás obklopujú a prečo nám robí radosť, keď sa dostanú do našej blízkosti.

Mohlo by sa vám páčiť