Akos Avoláš

Marka Staviarska
Albatros • 2021

Láskavá, vtipná a dobrodružná knižka od slovenských autoriek.Malý dinosaurík si pamätá len to, ako mu mama vraví: „Do tej jaskyne nesmieš nikdy vkročiť!“ Tak tam, samozrejme, vkročil. Potom to už bolo...il. Potom to už bolo len samé tresk! bum! plesk! Zrazu sa ocitá medzi ľuďmi. O šesťdesiatpäť miliónov rokov neskôr. A práve vtedy sa začína jeho dobrodružná cesta naprieč krajinami s novými kamarátmi chlapcom Laurentom a psom Brunom. Aby našli spôsob, ako dostať dinosauríka naspäť domov, sú odhodlaní prejsť aj celý svet.
Viac

  • Počet strán: 128 strán
  • ISBN13:9788056622551

Vždy mám veľkú radosť, keď sa mi do rúk dostane detská kniha od slovenského autora alebo autorky. Potešila ma ajContinue Reading

Láskavá, vtipná a dobrodružná knižka od slovenských autoriek.Malý dinosaurík si pamätá len to, ako mu mama vraví: „Do tej jaskyne nesmieš nikdy vkročiť!“ Tak tam, samozrejme, vkročil. Potom to už bolo len samé tresk! bum! plesk! Zrazu sa ocitá medzi ľuďmi. O šesťdesiatpäť miliónov rokov neskôr. A práve vtedy sa začína jeho dobrodružná cesta naprieč krajinami s novými kamarátmi chlapcom Laurentom a psom Brunom. Aby našli spôsob, ako dostať dinosauríka naspäť domov, sú odhodlaní prejsť aj celý svet.

Mohlo by sa vám páčiť