Janka a Tomáš: Zápisník nápadov a receptov zo Zázračného ateliéru

Jana Šebová Tomáš Šebo
Albatros • 2018

Janka a Tomáš sú obľúbení kamaráti mnohých detí, ktoré milujú Zázračný ateliér a pravidelne ho sledujú na obrazovkách RTVS. V tomto tvorivom cykle motivujú deti ku kreativite, učia ich vymýšľať a vytv...ich vymýšľať a vytvárať veci, ktoré skrášlia ich svet, môžu byť milým darčekom pre kamarátov alebo skvelou maškrtou napríklad na oslave narodenín. Zápisník nápadov a receptov zo Zázračného ateliéru je výborná motivačná pomôcka. Každé dieťa sa s ním môže vypraviť na dobrodružnú cestu vlastnej tvorby a skvelej zábavy a neskôr sa nepochybne stane milým osobným pamätníčkom.
Viac

  • Počet strán: 128 strán
  • ISBN13:9788056607367

Janka a Tomáš: Nápady a recepty zo Zázračného ateliéru (do rámčeka + DVD) – Jana Šebová, Tomáš Šebo, Albatros 2018 Po [...] The post Janka a Tomáš: Nápady a recepty zo Zázračného ateliéru appeared first on .

Janka a Tomáš sú obľúbení kamaráti mnohých detí, ktoré milujú Zázračný ateliér a pravidelne ho sledujú na obrazovkách RTVS. V tomto tvorivom cykle motivujú deti ku kreativite, učia ich vymýšľať a vytvárať veci, ktoré skrášlia ich svet, môžu byť milým darčekom pre kamarátov alebo skvelou maškrtou napríklad na oslave narodenín. Zápisník nápadov a receptov zo Zázračného ateliéru je výborná motivačná pomôcka. Každé dieťa sa s ním môže vypraviť na dobrodružnú cestu vlastnej tvorby a skvelej zábavy a neskôr sa nepochybne stane milým osobným pamätníčkom.

Mohlo by sa vám páčiť