Stop výmyslom! Pravda o zvieratách

Sophie Corrigan
Stonožka • 2022

Odhaľte skutočnú pravdu o zvieratách vďaka milým ilustráciám a vtipným textom Sophie Corriganovej! Netopier, ktorý sa rád zamotáva do vlasov. Čierna mačka, ktorá prináša smolu. Prefíkaná líška, slizká...kaná líška, slizká žaba, útočiaca osa... A takto by sa dalo pokračovať donekonečna. Každému z nás nejaké zviera naháňa strach, spôsobuje nevôľu či vyvoláva túžbu vziať nohy na plecia a utekať. Je to však PRAVDA? V knihe Stop výmyslom: pravda o zvieratách vám zvieratá ukážu svoj pohľad na vec. Predstavia vám fakty o tom, čo robia, čo jedia, ako komunikujú. Jednoducho, vysvetlia vám, že v skutočnosti vôbec nie sú zlé, a dokonca nám ľuďom pomáhajú! Len sme im doteraz nerozumeli.
Viac

  • Počet strán: 160 strán
  • ISBN13:9788055183206

Sumár recenzie
Stop výmyslom! Pravda o zvieratách je kniha plná faktov a obrázkov, ktorá odhaľuje skutočné vlastnosti zvierat a vyvracia predsudky a stereotypy spojené s nimi. Autorka na jednej strane uvádza zaručené pravdy o konkrétnom živočíchovi s zlovestnými ilustráciami, a na druhej strane poskytuje fakty a vysvetlenia, pričom obrázky sú milšie a plné humoru. Je to skvelá kniha pre deti, ktoré majú radi zvieratá a objavovanie nových vecí, a je vhodná aj pre tých, ktorí nie sú veľkými čitateľmi. Je to skvelý spôsob, ako sa naučiť sústredene vnímať informácie a rozpoznávať pravdivé správy od klamstiev. Ilustrácie môžu byť atraktívne pre deti, aj keď nie sú pre každého. Kniha je ideálnym darčekom pre deti vo veku od 6 do 13 rokov a môže im poskytnúť množstvo zaujímavých vedomostí o zvieratách.

Odhaľte skutočnú pravdu o zvieratách vďaka milým ilustráciám a vtipným textom Sophie Corriganovej! Netopier, ktorý sa rád zamotáva do vlasov. Čierna mačka, ktorá prináša smolu. Prefíkaná líška, slizká žaba, útočiaca osa... A takto by sa dalo pokračovať donekonečna. Každému z nás nejaké zviera naháňa strach, spôsobuje nevôľu či vyvoláva túžbu vziať nohy na plecia a utekať. Je to však PRAVDA? V knihe Stop výmyslom: pravda o zvieratách vám zvieratá ukážu svoj pohľad na vec. Predstavia vám fakty o tom, čo robia, čo jedia, ako komunikujú. Jednoducho, vysvetlia vám, že v skutočnosti vôbec nie sú zlé, a dokonca nám ľuďom pomáhajú! Len sme im doteraz nerozumeli.

Mohlo by sa vám páčiť