Zvieratká celého sveta

Camille Jourdy
Stonožka • 2023

Nádherne ilustrovaná kniha plná zvieratiek z celého sveta Štyri milé príbehy zoznámia deti s rozmanitými prostrediami, vďaka čomu spoznajú ekosystémy a zvieratá z rozličných kútov sveta. Knihou ich sp...ta. Knihou ich sprevádzajú kamaráti Lotka, Alžbetka a Artúr, ktorí pozývajú zvieratká do svojich hier. Čaro príbehov spočíva aj v nežných ilustráciách, ktoré pôsobia verne a realisticky. Na stránkach knihy vládne radostná atmosféra, blízkosť a spriaznenosť s prírodou. Kniha je vhodná pre najmenších na pomenovanie zvieratiek a staršie deti poteší spoločné vymýšľanie príbehov či hľadanie jemnejších detailov.
Viac

  • Počet strán: 80 strán
  • ISBN13:9788055190273

Sumár recenzie
V recenzii sa píše o knihe, ktorá predstavuje zvieratká z celého sveta. Kniha je farebná a zaujímavá, s peknými ilustráciami a jednoduchým textom. Poskytuje informácie o rôznych zvieratkách a ich prostredí. Recenzent chváli knihu ako skvelý spôsob, ako deti zaujať a vzdelávať. Kniha je vhodná pre deti v predškolskom veku a pre detské knižnice. V recenzii sa nachádza názor, že kniha je nielen vzdelávacia, ale aj zábavná. Nadšene uvíta každé dieťa, ktoré sa zaujíma o zvieratká.

Nádherne ilustrovaná kniha plná zvieratiek z celého sveta Štyri milé príbehy zoznámia deti s rozmanitými prostrediami, vďaka čomu spoznajú ekosystémy a zvieratá z rozličných kútov sveta. Knihou ich sprevádzajú kamaráti Lotka, Alžbetka a Artúr, ktorí pozývajú zvieratká do svojich hier. Čaro príbehov spočíva aj v nežných ilustráciách, ktoré pôsobia verne a realisticky. Na stránkach knihy vládne radostná atmosféra, blízkosť a spriaznenosť s prírodou. Kniha je vhodná pre najmenších na pomenovanie zvieratiek a staršie deti poteší spoločné vymýšľanie príbehov či hľadanie jemnejších detailov.

Mohlo by sa vám páčiť