Som Idealista: O láske

Neuvedený
I Can Academy • 2017

Tento diár si môžete kúpiť aj v zaujímavej kolekcii. Zastavte sa na chvíľu a ponorte sa do tých najkrajších citátov plných lásky, ľudskosti a duševnej nahoty. Žijeme vo svete, kde zatiaľ väčšine s... zatiaľ väčšine spoločnosti stále vládnu extroverti, a učíme sa prebojovať sa všade ostrými lakťami. Ak však existuje aspoň jedna vlastnosť, ktorá nás v tejto hlučnej dobe dokáže odlíšiť, je to ochota ukázať našu zraniteľnosť. A zraniteľnosť v kombinácii s láskou dávajú dokopy kokteil emócií, vďaka ktorým môžeme cítiť, milovať, dávať, veriť a skutočne žiť. Práve takýto kokteil sa nachádza v knihe citátov Som Idealista: o láske. Prajeme vám, aby ste sa v nej skutočne našli. PS: Kamkoľvek vás láska vo vašom živote zavedie, dôverujte jej a nechajte sa viesť. V knihe nájdete výber najlepších myšlienok a citátov o láske zo stránky Som Idealista na Facebooku.
Viac

  • Počet strán: 64 strán
  • ISBN13:9788089924028

Rok vydania: 2017, I can AcademyJazyk: SlovenskýPočet strán: 64Prečítané: 8/2018Môj názor, moje pocityVítam Vás pri tejto minirecenzii na túto malú rúžovú knižočku. Dúfam, že sa Vám bude páčiť. Tak sa pohodlne usaďte a čítajte.   V tejto knihe nájdete len tie najkrajšie citáty o láske, ľudskosti a duševnej nahoty. Rôzny autori, rôzne štýly písania, rôzne emócie.   Táto kniha plná[...]

Tento diár si môžete kúpiť aj v zaujímavej kolekcii. Zastavte sa na chvíľu a ponorte sa do tých najkrajších citátov plných lásky, ľudskosti a duševnej nahoty. Žijeme vo svete, kde zatiaľ väčšine spoločnosti stále vládnu extroverti, a učíme sa prebojovať sa všade ostrými lakťami. Ak však existuje aspoň jedna vlastnosť, ktorá nás v tejto hlučnej dobe dokáže odlíšiť, je to ochota ukázať našu zraniteľnosť. A zraniteľnosť v kombinácii s láskou dávajú dokopy kokteil emócií, vďaka ktorým môžeme cítiť, milovať, dávať, veriť a skutočne žiť. Práve takýto kokteil sa nachádza v knihe citátov Som Idealista: o láske. Prajeme vám, aby ste sa v nej skutočne našli. PS: Kamkoľvek vás láska vo vašom živote zavedie, dôverujte jej a nechajte sa viesť. V knihe nájdete výber najlepších myšlienok a citátov o láske zo stránky Som Idealista na Facebooku.

Mohlo by sa vám páčiť