Dom so zlatými dverami

Elodie Harper
Ikar • 2023

V jej svete láska nemá miesto Amare sa podarilo uniknúť osudu otrokyne v najznámejšom pompejskom nevestinci a získať patróna. Teraz jej život závisí od náklonnosti muža, ktorého možno nepozná tak dobr...nepozná tak dobre, ako si myslela. Spomienky na Vlčí brloh ju mátajú v snoch a nezabudla ani na priateľky, ktoré musela opustiť. A čo je horšie, prenasleduje ju muž, ktorému kedysi patrila. Ak sa chce oslobodiť od minulosti, musí byť rovnako nemilosrdná ako on. A hoci jej patrónkou je bohyňa lásky Venuša, nájsť v sebe skutočné city nie je pre Amaru jednoduché. Pokračovanie románu Vlčí brloh sa vracia do pompejského lupanária, kde osudy žien dlhé stáročia zostávali v tieni nezáujmu a zabudnutia.
Viac

Sumár recenzie
V románe "Dom so zlatými dverami" Amara musí čeliť ťažkostiam svojho nového života ako slobodná žena a závisieť od svojho patróna. Príbeh sa pomaly rozbieha, ale čitateľa okúzľuje štýlom písania a prostredím. Charaktery a postavy sú významnými aspektmi knihy, hoci niektoré akcie hlavnej hrdinky môžu byť prekvapivé. Romantická linka sa však čitateľovi nepodarila naplniť, ale postava Félixa je fascinujúca. Celkovo kniha neopantala toľko ako prvý diel série, ale čitateľa stále láka ďalšie pokračovanie.

Sumár recenzie
Sumár: Druhý diel série The Wolf Den Trilogy s názvom The House With the Golden Door pokračuje v príbehu Amare, ktorá sa snaží uniknúť osudu otrokyne a dosiahnuť slobodu. Súboj so svojou minulosťou ju privádza k hľadaniu lásky a boju za nezávislosť, v prostredí pompejského nevestinca. Vďaka autorkinmu skvelému štýlu a realistickým postavám, sa jedná o zaujímavý historický román plný napätia.

V jej svete láska nemá miesto Amare sa podarilo uniknúť osudu otrokyne v najznámejšom pompejskom nevestinci a získať patróna. Teraz jej život závisí od náklonnosti muža, ktorého možno nepozná tak dobre, ako si myslela. Spomienky na Vlčí brloh ju mátajú v snoch a nezabudla ani na priateľky, ktoré musela opustiť. A čo je horšie, prenasleduje ju muž, ktorému kedysi patrila. Ak sa chce oslobodiť od minulosti, musí byť rovnako nemilosrdná ako on. A hoci jej patrónkou je bohyňa lásky Venuša, nájsť v sebe skutočné city nie je pre Amaru jednoduché. Pokračovanie románu Vlčí brloh sa vracia do pompejského lupanária, kde osudy žien dlhé stáročia zostávali v tieni nezáujmu a zabudnutia.

Mohlo by sa vám páčiť