Vlčí brloh

Elodie Harper
Ikar • 2023

Amara bola milované dieťa, otcova smrť však uvrhla celú rodinu do biedy a spečatila Amarin osud. Matka ju predala a dievča skončilo ako otrokyňa v neslávne známom vykričanom dome v Pompejach. Jej páno...ch. Jej pánom sa stáva človek, ktorého z duše nenávidí. Hoci je vzdelaná, inteligentná a vynaliezavá, vo Vlčom brlohu sa od nej očakáva len to, aby vo všetkom vyhovela zákazníkom. Ona sa však nechce dať zlomiť. So svojimi sestrami, vlčicami z Brlohu, sa navzájom podporujú a delia o radosti, strasti či sny. Ulice Pompejí pulzujú životom plným nekonečného množstva príležitostí a Amara zisťuje, že aj ten najposlednejší otrok môže zmeniť svoj osud. V starovekom meste má však všetko svoju cenu. A Amara netuší, koľko za slobodu zaplatí ona.
Viac

Sumár recenzie
V recenzii sa spomína, že kniha je napínavým a strhujúcim trilerom s bohatou atmosférou. Hlavná postava je dobre vykreslená a vývoj deja je prehľadný. Recenzent zdôrazňuje napínavý a nečakaný záver knihy, ktorý dodáva príbehu silný emocionálny rozmer.

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Vlci brloh" je pozitívna, vyzdvihuje jej napínavý a dobre vybudovaný príbeh. Recenzentka sa viacero krát zmieňuje o emóciách a prežití hlavných postáv. Celkovo sa dá povedať, že recenzia odporúča túto knihu pre fanúšikov temnejšej literatúry.

  „Mysli na peniaze,“ šepne jej Amara. Stoja nalepené na seba v smradľavom úzkom priestore schodiska. „Mysli na všetkých tých boháčov! To bude čosi celkom iné než žobráci, čo sem chodia.“   Toto je príbeh Amary a mesta Pompeje v roku 74... The post Kúpele, víno a zmyselnosť. Aj to je kniha Vlčí brloh od Elodie Harper appeared first on Prečítané.sk.

Amara bola milované dieťa, otcova smrť však uvrhla celú rodinu do biedy a spečatila Amarin osud. Matka ju predala a dievča skončilo ako otrokyňa v neslávne známom vykričanom dome v Pompejach. Jej pánom sa stáva človek, ktorého z duše nenávidí. Hoci je vzdelaná, inteligentná a vynaliezavá, vo Vlčom brlohu sa od nej očakáva len to, aby vo všetkom vyhovela zákazníkom. Ona sa však nechce dať zlomiť. So svojimi sestrami, vlčicami z Brlohu, sa navzájom podporujú a delia o radosti, strasti či sny. Ulice Pompejí pulzujú životom plným nekonečného množstva príležitostí a Amara zisťuje, že aj ten najposlednejší otrok môže zmeniť svoj osud. V starovekom meste má však všetko svoju cenu. A Amara netuší, koľko za slobodu zaplatí ona.

Mohlo by sa vám páčiť