Odkaz

Elle Kennedy
YOLi • 2022

Životy Garretta a Hannah, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera a Sabriny sa po vysokej škole nevyvíjajú tak, ako si predstavovali. Iste, sú spolu, ale zrazu čelia skutočným problémom, na ktoré ich ...toré ich štyri roky na Briarskej univerzite nepripravili. Dospelosť je oveľa náročnejšia ako opletačky s láskou, a hrdinovia zisťujú, že veľké rozhodnutia môžu mať veľké následky. Hoci pri troche šťastia priaznivé. Svadba. Žiadosť o ruku. Tajný sobáš. Nečakané tehotenstvo. Hádajte, čo ktorý pár čaká! Odkaz je napínavým zavŕšením skvelej romantickej série o štyroch sympatických pároch zo série Off Campus.
Viac

Sumár recenzie
Recenzia na knihu je obsiahla pozitívne hodnotenie. Recenzent sa tešil na druhý diel knihy a bol nadšený z vyrozprávania a atmosféry príbehu. Vrecenzii sa spomenuli aj silné postavy a ich vzťahy. Napriek chválam nedostatok pôsobivých momentov v príbehu bol rámcovaný ako dobrodružstvo po boku sympatických postáv. Podľa recenzenta je toto dielo určené fanúšikom žánru a odporúča ho pre každého, kto hľadá zábavu s akčnými scenami. Recenziál sa hlboko zapíše do pamäti čitateľov a zaručí zábavné čítanie.

Životy Garretta a Hannah, Logana a Grace, Deana a Allie a Tuckera a Sabriny sa po vysokej škole nevyvíjajú tak, ako si predstavovali. Iste, sú spolu, ale zrazu čelia skutočným problémom, na ktoré ich štyri roky na Briarskej univerzite nepripravili. Dospelosť je oveľa náročnejšia ako opletačky s láskou, a hrdinovia zisťujú, že veľké rozhodnutia môžu mať veľké následky. Hoci pri troche šťastia priaznivé. Svadba. Žiadosť o ruku. Tajný sobáš. Nečakané tehotenstvo. Hádajte, čo ktorý pár čaká! Odkaz je napínavým zavŕšením skvelej romantickej série o štyroch sympatických pároch zo série Off Campus.

Mohlo by sa vám páčiť