Skrinka času

Nikki Erlick
Cosmopolis • 2023

Zdá sa, že je to deň ako každý iný. Zobudíte sa, dáte si kávu a vyjdete von. Lenže keď otvoríte vchodové dvere, čaká na vás malá drevená skrinka, v ktorej sa ukrýva váš osud a informácia, ako dlho ešt...ormácia, ako dlho ešte budete žiť. Každý človek na svete dostane v tom istom okamihu rovnakú drevenú skrinku. A svet sa zrazu ocitá v stave kolektívneho šialenstva. Všetci by chceli vedieť... Odkiaľ sa vzali tieto skrinky? Je pravda, čo sľubujú? Zrazu sa musia rozhodnúť... Chcem naozaj vedieť, ako dlho budem žiť? A ak sa to dozviem, čo s tou informáciou urobím? Osem ľudí. Osem rôznych osudov, ktoré sa zrazu začnú meniť vďaka jednej malej skrinke. Čo sa stane s najlepšími priateľmi, ktorých spájajú spoločné sny o budúcnosti? A čo neznámy pár, ktorý si myslel, že vo vzťahu už nemusí nič riešiť? A lekár, ktorý sa nedokáže zachrániť? Prečo sa zo skrinky v rukách úspešného politika stáva sud s pušným prachom, ktorý nakoniec všetko zmení?
Viac

  • Počet strán: 384 strán
  • ISBN13:9788080905842

Sumár recenzie
V recenzii skryté v knihe "Skrinka času jedného dňa" je zdôraznená nádherná atmosféra, rozprávačský štýl a úžasné charaktery postáv. Autor/ka sa vyjadruje, že kniha ponúka vzrušujúci zážitok plný napätia a príjemného pobytu v knižnom svete. Celkový dojem je veľmi pozitívny a hodnotí ju ako úžasný román, ktorý si zaslúži byť na čitateľskej police každého knihomola.

Sumár recenzie
Text recenzie na knihu je dobrá a podrobná. Recenzentka vyjadruje nadšenie z knihy a jej zloženia. Zdieľa svoje obľúbené momenty a charakteristiku postáv. Zároveň zmiernuje svoje nadšenie tým, že kniha nemusí byť pre každého. Recenzentka skončí, zdôrazňujúc, že kniha ju nesklamala a odporúča ju pre tých, čo majú radi maďarskú históriu a romány o magických veciach.

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Skrinka času" opisuje príbeh plný magie a dobrodružstva. Recenzentka vyzdvihuje pozitíva v podobe nápaditého dejového zápletky a zaujímavých postáv. Avšak, zároveň uvádza, že kniha sa miestami stáva preplnená a niektoré scény pôsobia nezmyselne. Celkovo si recenzentka však užila čítanie a odporúča knihu ľuďom, ktorí majú radi fantáziu a dobrodružstvo. "Overall, sa jedná o zábavné a pútavé čítanie pre fanúšikov žánru."

Zdá sa, že je to deň ako každý iný. Zobudíte sa, dáte si kávu a vyjdete von. Lenže keď otvoríte vchodové dvere, čaká na vás malá drevená skrinka, v ktorej sa ukrýva váš osud a informácia, ako dlho ešte budete žiť. Každý človek na svete dostane v tom istom okamihu rovnakú drevenú skrinku. A svet sa zrazu ocitá v stave kolektívneho šialenstva. Všetci by chceli vedieť... Odkiaľ sa vzali tieto skrinky? Je pravda, čo sľubujú? Zrazu sa musia rozhodnúť... Chcem naozaj vedieť, ako dlho budem žiť? A ak sa to dozviem, čo s tou informáciou urobím? Osem ľudí. Osem rôznych osudov, ktoré sa zrazu začnú meniť vďaka jednej malej skrinke. Čo sa stane s najlepšími priateľmi, ktorých spájajú spoločné sny o budúcnosti? A čo neznámy pár, ktorý si myslel, že vo vzťahu už nemusí nič riešiť? A lekár, ktorý sa nedokáže zachrániť? Prečo sa zo skrinky v rukách úspešného politika stáva sud s pušným prachom, ktorý nakoniec všetko zmení?

Mohlo by sa vám páčiť