Jedna nevinná lož

Leah Konen
Ikar • 2023

Predstavte si, že ste práve utiekli z najhoršieho vzťahu vo svojom živote. Zmiznete čo najďalej a všetko, čo vám zostalo, je jeden kufor a modrina pod okom. Predstavte si, že z nových susedov sa stanú...dov sa stanú vaši priatelia, ktorých ste tak zúfalo potrebovali. Sú zábavní, milí, chápaví a nadovšetko sa milujú. Predstavte si, že sa namočia do problémov. Že sa o nich šíria nepravdy a ohrozuje to ich život. Navyše si vás nájde bývalý partner. Predstavte si, že vás priatelia požiadajú, aby ste kvôli nim klamali, povedali len jednu nevinnú lož a všetky ich problémy sa tým vyriešia. Urobili by ste to pre nich? Ide predsa len o jednu nevinnú lož.
Viac

Kedy ste naposledy klamali? Možno to bola nevinná lož, pretože ste nechceli svojich blízkych zaťažovať nepríjemnými informáciami. Alebo ste zaklamali, snažiac sa na niekoho urobiť dojem. Niekedy sa nevinná lož zdá ako najjednoduchšie riešenie. No čo ak táto nevinná lož prerastie do niečoho oveľa väčšieho? Čo ak sa zapletiete do pavučiny klamstiev, z ktorej už niet cesty späť?Lucy práve[...]

Predstavte si, že ste práve utiekli z najhoršieho vzťahu vo svojom živote. Zmiznete čo najďalej a všetko, čo vám zostalo, je jeden kufor a modrina pod okom. Predstavte si, že z nových susedov sa stanú vaši priatelia, ktorých ste tak zúfalo potrebovali. Sú zábavní, milí, chápaví a nadovšetko sa milujú. Predstavte si, že sa namočia do problémov. Že sa o nich šíria nepravdy a ohrozuje to ich život. Navyše si vás nájde bývalý partner. Predstavte si, že vás priatelia požiadajú, aby ste kvôli nim klamali, povedali len jednu nevinnú lož a všetky ich problémy sa tým vyriešia. Urobili by ste to pre nich? Ide predsa len o jednu nevinnú lož.

Mohlo by sa vám páčiť