Hra na milovanie

Katarína Gillerová

Celkom iný román Kataríny Gillerovej o láske, zrade a pomste. Je hra na milovanie neverou? Je možné túžiť po dotykoch jednej ženy a myslieť pritom na inú? Tieto otázky si kladie Oliver, jeden zo skupi...eden zo skupiny mladých ľudí, čo sa vyberú do amerických Apalačských vrchov stráviť pár týždňov v spustnutom panskom sídle. Tu sa naplno rozvinie tichý súboj medzi Oliverom a jeho kamarátom Edwardom o pozornosť krásnej Caroline. Medzitým sa však začnú diať čudné veci, ktoré všetkých vystrašia, a keď sa po slede nevysvetliteľných udalostí rozhodnú predčasne odísť, osud sa s nimi zahrá zvláštnu hru... Po takmer dvadsiatich rokoch sa zrazu minulosť vynorí a ovplyvní život každého z nich. Bude zrada pomstená a láska opätovaná? Kto si svoje šťastie udrží a kto ho stratí navždy?
Viac

Sumár recenzie
Mysteriozný triler plný lásky, zrady a pomsty pokračuje vo svojom strhujúcom príbehu. Recenzent sa v recenzii zameriava na napínavý dej, vývoj postáv a pútavú atmosféru. Jeho najdôležitejší dojem je, že kniha si zaslúži byť vyzdvihnutá a odporúčaná pre milovníkov tohto žánru.

Hra na milovanie vyšla v roku 2016 a rýchlo sa vypredala. Bol to slovenský hit od Kataríny Gillerovej, no teraz konečne vychádza v novom vydaní a s ešte krajšou, tajomnejšou obálkou. Príbeh o skupine priateľov, ktorí zažijú čudné veci na... The post Mysteriózny príbeh Hra na milovanie od Kataríny Gillerovej vychádza v novom šate appeared first on Prečítané.sk.

Celkom iný román Kataríny Gillerovej o láske, zrade a pomste. Je hra na milovanie neverou? Je možné túžiť po dotykoch jednej ženy a myslieť pritom na inú? Tieto otázky si kladie Oliver, jeden zo skupiny mladých ľudí, čo sa vyberú do amerických Apalačských vrchov stráviť pár týždňov v spustnutom panskom sídle. Tu sa naplno rozvinie tichý súboj medzi Oliverom a jeho kamarátom Edwardom o pozornosť krásnej Caroline. Medzitým sa však začnú diať čudné veci, ktoré všetkých vystrašia, a keď sa po slede nevysvetliteľných udalostí rozhodnú predčasne odísť, osud sa s nimi zahrá zvláštnu hru... Po takmer dvadsiatich rokoch sa zrazu minulosť vynorí a ovplyvní život každého z nich. Bude zrada pomstená a láska opätovaná? Kto si svoje šťastie udrží a kto ho stratí navždy?

Mohlo by sa vám páčiť