Arabská sexzóna

Števa Opremčáková
Marenčin PT • 2019

Hylda chodieva behať, športuje, má perfektnú postavu a jedného dňa si kúpi dovolenku v Egypte. Letí sama, cestou na letisko si zraní ruku. V rezorte ju stále bolí, tak navštívi miestneho lekára Monta,...lekára Monta, s ktorým nadviaže priateľský vzťah. Postupne sa do seba zamilujú. Nič však netrvá večne – dovolenka skončí a ona sa vráti domov. Prekoná ich vzťah tisíce kilometrov? Rozhodne sa Hylda správne? Dokáže moslim akceptovať židovku?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788056903742

Text slovenskej spisovateľky Števy Opremčákovej rozpoznáte ľahko, a to aj na základe niekoľkých viet. Zatiaľ čo iní autori či autorky sa niekedy hľadajú o niečo dlhšie, Števka si svoj štýl nesie už od debutu V Írsku prší inak, ktorý vyšiel v roku 2011. O osem rokov a osem románov neskôr sa na pultoch kníhkupectiev udomácnila novinka s trefným a pritom hravým názvom Arabská sexzóna. Aj v nej[...]

Hylda chodieva behať, športuje, má perfektnú postavu a jedného dňa si kúpi dovolenku v Egypte. Letí sama, cestou na letisko si zraní ruku. V rezorte ju stále bolí, tak navštívi miestneho lekára Monta, s ktorým nadviaže priateľský vzťah. Postupne sa do seba zamilujú. Nič však netrvá večne – dovolenka skončí a ona sa vráti domov. Prekoná ich vzťah tisíce kilometrov? Rozhodne sa Hylda správne? Dokáže moslim akceptovať židovku?

Mohlo by sa vám páčiť