40 dní duchovného boja

Piotr Glas
Zachej • 2021

Je čas rozhodnúť sa, či chceš splynúť s davom a nechať sa unášať ľahkým prúdom pôžitkov tohto sveta, alebo vystúpiš z davu odhodlaný žiť v pravde Božích prikázaní a prisľúbených milostí. Keď sa rozhod...ných milostí. Keď sa rozhodneš pre Boha, počítaj s tým, že ťa čaká ťažký boj boj s mocnosťami zla, ktoré využijú všetky prostriedky aj inteligenciu na to, aby ťa odradili od tvojho rozhodnutia patriť Bohu. Ale pamätaj, že v tomto boji nebudeš sám a s Božou pomocou ho vyhráš. Čo je duchovný boj? Začali sa časy konca? Ako sa nepoddať zúfalstvu a strachu? Čo je pokánie? Akú úlohu hrá Mária v našom duchovnom zápase? Otec Piotr Glas, bývalý exorcista a jeden z najznámejších poľských exercitátorov, sa nevyhýba ani najťažším a citlivým otázkam dneška, ale odvážne hlása nevyhnutnosť radikálneho obrátenia. Nechaj sa viesť slovami kňaza, ktorý je skúseným sprievodcom v duchovnom zápase o to najcennejšie, o dušu človeka. Bojuj o svoju spásu!
Viac

  • Počet strán: 104 strán
  • ISBN13:9788082113344

40 dní duchovného boja (recenzia) 40 dní duchovného boja od poľského kňaza Piotra Glasa je veľmi sviežou knihou, ktorá čitateľa v krátkych kapitolách spevádza na ceste duchovného boja. Autor v nich otvára základné témy ako „kto je môj Boh“, pokušenie, odpustenie, „kto je v mojom srdci, komu sa klaniam“… Páči sa mi autorov veľmi jednoduchý a zároveň priamočiary postoj, Read more...

Je čas rozhodnúť sa, či chceš splynúť s davom a nechať sa unášať ľahkým prúdom pôžitkov tohto sveta, alebo vystúpiš z davu odhodlaný žiť v pravde Božích prikázaní a prisľúbených milostí. Keď sa rozhodneš pre Boha, počítaj s tým, že ťa čaká ťažký boj boj s mocnosťami zla, ktoré využijú všetky prostriedky aj inteligenciu na to, aby ťa odradili od tvojho rozhodnutia patriť Bohu. Ale pamätaj, že v tomto boji nebudeš sám a s Božou pomocou ho vyhráš. Čo je duchovný boj? Začali sa časy konca? Ako sa nepoddať zúfalstvu a strachu? Čo je pokánie? Akú úlohu hrá Mária v našom duchovnom zápase? Otec Piotr Glas, bývalý exorcista a jeden z najznámejších poľských exercitátorov, sa nevyhýba ani najťažším a citlivým otázkam dneška, ale odvážne hlása nevyhnutnosť radikálneho obrátenia. Nechaj sa viesť slovami kňaza, ktorý je skúseným sprievodcom v duchovnom zápase o to najcennejšie, o dušu človeka. Bojuj o svoju spásu!

Mohlo by sa vám páčiť