Svätý Amfilochij

Mária Vicenová

Tak, ako sv. Charbel z Libanonu, rovnako i svätý Amfilochij z Ukrajiny, aj po svojej smrti uzdravuje ľudí z tých najťažších chorôb, ako tela, tak i duše. Pri jeho hrobe Boh navracia ľuďom psychické i ... psychické i fyzické zdravie a oslobodzuje ducha, lieči zo závislostí, spája rozdelené rodiny a to veľmi mocným spôsobom. Jeho moc okusujú pravoslávni, katolíci, i neveriaci... Akoby si práve tohto svätca Boh vyvolil, aby spájal svoju cirkev v Jeho láske a moci.
Viac

  • Počet strán: 64 strán
  • ISBN13:9788089686230

a zázraky na jeho orodovanie sa dejú dodnes. Svätý Amfilochij – recenzia Titul od známej autorky Márie Vicenovej, Svätý Amfilochij, bol pre mňa svojou témou milým prekvapením. Knihy o totalitnom režime a aj o živote svätcov čítam rada, a tak som nezaváhala ani pri tejto útlej knihe zošitového formátu. V bývalom Sovietskom zväze počas vlády Komunistickej strany a Read more...

Tak, ako sv. Charbel z Libanonu, rovnako i svätý Amfilochij z Ukrajiny, aj po svojej smrti uzdravuje ľudí z tých najťažších chorôb, ako tela, tak i duše. Pri jeho hrobe Boh navracia ľuďom psychické i fyzické zdravie a oslobodzuje ducha, lieči zo závislostí, spája rozdelené rodiny a to veľmi mocným spôsobom. Jeho moc okusujú pravoslávni, katolíci, i neveriaci... Akoby si práve tohto svätca Boh vyvolil, aby spájal svoju cirkev v Jeho láske a moci.

Mohlo by sa vám páčiť