Evanjelium na každý deň - Rok 2020

Štefánia Beňová
BENS • 2019

Kniha Evanjelium na každý deň 2020 bola pripravená ako dennodenná pomôcka pre tých, ktorí chcú byť v kontakte s evanjeliom. Je pokračovaním úspešnej série Každý deň s Božím slovom, Denne s Božím slovo... Denne s Božím slovom a Božie Slovo na každý deň. Obsahuje úryvok z denného Evanjelia v kalendárnom roku 2020 a takisto krátke zamyslenie, ktoré pomôže každému k osobnému dialógu s Pánom.
Viac

  • Počet strán: 376 strán
  • ISBN13:97880896792348

Táto malá pomôcka pre náš duchovný život sa každoročne stáva „trhákom jesene“. Od septembra nám vyzváňajú telefóny, pretože každý si chce túto knihu radšej vopred zarezervovať.  Tak sme vám to s potešením umožnili aj tento rok predpredajom do 29.10.2019. Predpredaj znamená, že si knihu môžete zarezervovať  v čase, keď sa na jej stránky iba nanáša tlačiarenská farba Read more...

Kniha Evanjelium na každý deň 2020 bola pripravená ako dennodenná pomôcka pre tých, ktorí chcú byť v kontakte s evanjeliom. Je pokračovaním úspešnej série Každý deň s Božím slovom, Denne s Božím slovom a Božie Slovo na každý deň. Obsahuje úryvok z denného Evanjelia v kalendárnom roku 2020 a takisto krátke zamyslenie, ktoré pomôže každému k osobnému dialógu s Pánom.

Mohlo by sa vám páčiť