Bezstarostný pôst

Gary Zimak
Zachej • 2020

Každý z nás túži po živote bez obáv a starostí. Realita však našim túžbam mnohokrát nenecháva žiaden priestor. Časté úzkosti, stresujúce termíny či nekončiace sa požiadavky našich najbližších... Pokoj...ich najbližších... Pokoj je v dnešnej dobe vytláčaný na úplný okraj záujmu. V knihe Bezstarostný pôst ponúka populárny katolícky autor Gary Zimak praktické rady všetkým, ktorí sa trápia podobne ako kedysi on. Sú založené na Písme a učia, ako nájsť trvalý pokoj v Kristovi. A to nielen v Pôstnom období, ale už navždy. Bezstarostný pôst nás prevedie od Popolcovej stredy až po Veľkonočnú nedeľu prostredníctvom štyroch jednoduchých krokov: - Prečítajte si - Zamyslite sa - Odpovedajte - Modlite sa. Zrelým ovocím 40-dňového pôstneho obdobia, v ktorom sa necháme viesť skúseným kazateľom, bude vzácny pokoj, ktorý zaujme dôležité miesto v našom živote a zmení jeho kvalitu k lepšiemu.
Viac

  • Počet strán: 192 strán
  • ISBN13:9788082111371

Bezstarostný pôst (recenzia) Kniha, ktorú som dlho odkladal na poličke. Keď som sa k nej konečne dostal, priam som hltal stránku za stránkou. Autor síce celú knihu rozdeľuje po dňoch na celé pôstne obdobie (je ich presne 47, nakoľko ponúka duchovný pokrm aj na pôstne nedele), avšak je ťažké sa od nej odtrhnúť. To predurčuje aj Read more...

Každý z nás túži po živote bez obáv a starostí. Realita však našim túžbam mnohokrát nenecháva žiaden priestor. Časté úzkosti, stresujúce termíny či nekončiace sa požiadavky našich najbližších... Pokoj je v dnešnej dobe vytláčaný na úplný okraj záujmu. V knihe Bezstarostný pôst ponúka populárny katolícky autor Gary Zimak praktické rady všetkým, ktorí sa trápia podobne ako kedysi on. Sú založené na Písme a učia, ako nájsť trvalý pokoj v Kristovi. A to nielen v Pôstnom období, ale už navždy. Bezstarostný pôst nás prevedie od Popolcovej stredy až po Veľkonočnú nedeľu prostredníctvom štyroch jednoduchých krokov: - Prečítajte si - Zamyslite sa - Odpovedajte - Modlite sa. Zrelým ovocím 40-dňového pôstneho obdobia, v ktorom sa necháme viesť skúseným kazateľom, bude vzácny pokoj, ktorý zaujme dôležité miesto v našom živote a zmení jeho kvalitu k lepšiemu.

Mohlo by sa vám páčiť