Ako počuť Boha

Pete Greig
Kumran • 2023

Jeden z najdôveryhodnejších hlasov súčasnosti v oblasti modlitby hľadá odpoveď na najdôležitejšiu otázku všetkých čias: Ako počuť Boha? Potrebujem, aby ma niekto viedol… Túžim, aby boli moje modlitby ...y boli moje modlitby vypočuté… Potrebujem, aby Biblia mocnejšie prehovárala do môjho života… Táto kniha vdýchne vašej viere nový život, pretože modlitbu zmení na reálny vzťah založený na rozhovore s Bohom, ktorý hovorí – viac, ako si myslíte.
Viac

  • Počet strán: 288 strán
  • ISBN13:9788089993734

Sumár recenzie
Recenzia na knihu "Ako počuť Boha" opisuje, že autorka knihy ponúka rôzne praktiky a postupy, ako vieme počuť hlas Boha vo svojom živote. Knihu odporúča nielen veriacim, ale aj tým, ktorí sa zaujímajú o duchovný rast. Podľa recenzie je kniha prístupná a napísaná jednoduchým a zrozumiteľným jazykom. Kniha obsahuje množstvo príkladov a vyjadruje aj autorčine osobné skúsenosti s počúvaním Boha. Najdôležitejšou myšlienkou recenzie je, že kniha "Ako počuť Boha" prináša nápady a techniky, ktoré môžu pomôcť jednotlivcom budovať a posilňovať ich vzťah s Bohom.

Jeden z najdôveryhodnejších hlasov súčasnosti v oblasti modlitby hľadá odpoveď na najdôležitejšiu otázku všetkých čias: Ako počuť Boha? Potrebujem, aby ma niekto viedol… Túžim, aby boli moje modlitby vypočuté… Potrebujem, aby Biblia mocnejšie prehovárala do môjho života… Táto kniha vdýchne vašej viere nový život, pretože modlitbu zmení na reálny vzťah založený na rozhovore s Bohom, ktorý hovorí – viac, ako si myslíte.

Mohlo by sa vám páčiť