Diabolský ostrov

Nicolas Beuglet
Lindeni • 2021

Autor bestsellerov Výkrik a Komplot opäť vystavuje svoju hlavnú hrdinku neľútostnej skúške. Prichádza s ďalším napínavým príbehom, ktorý bravúrne spája skutočné historické udalosti s najnovšími vedeck...i s najnovšími vedeckými poznatkami.Nikdy ste ani na okamih nezapochybovali, že viete všetko o človeku, ktorého poznáte celý život? Inšpektorka osloskej polície Sarah Geringënová na to nemala dôvod, kým nezačala vyšetrovať okolnosti šokujúcej smrti svojho otca. Jeho telo našli v pracovni posypané bielym práškom, so zmrzačenými prstami a s tajomným kľúčom v žalúdku. Sarah sa po prepustení z väzenia, kam sa dostala po poslednom prípade, okamžite vydáva po stopách vraha, Aké hrôzy bude musieť podstúpiť, aby rozlúštila otcovo temné tajomstvo?
Viac

Séria v hlavnej úlohe so Sarah Geringenovou sa už vďaka prvej časti stala mojou obľúbenou. Francúzsky spisovateľ Nicolas Beuglet využíva to najlepšie, čo ponúka moderný žánrový mix krimi, mystiky a konšpiračných trilerov. Pritom žiadny diel nie je podobný ostatným. Úvodný Výkrik bol krásne temný a zdolal ma svojou atmosférou, pokračovanie Komplot pracuje so stáročným sprisahaním a mieša vedu[...]

Autor bestsellerov Výkrik a Komplot opäť vystavuje svoju hlavnú hrdinku neľútostnej skúške. Prichádza s ďalším napínavým príbehom, ktorý bravúrne spája skutočné historické udalosti s najnovšími vedeckými poznatkami.Nikdy ste ani na okamih nezapochybovali, že viete všetko o človeku, ktorého poznáte celý život? Inšpektorka osloskej polície Sarah Geringënová na to nemala dôvod, kým nezačala vyšetrovať okolnosti šokujúcej smrti svojho otca. Jeho telo našli v pracovni posypané bielym práškom, so zmrzačenými prstami a s tajomným kľúčom v žalúdku. Sarah sa po prepustení z väzenia, kam sa dostala po poslednom prípade, okamžite vydáva po stopách vraha, Aké hrôzy bude musieť podstúpiť, aby rozlúštila otcovo temné tajomstvo?

Mohlo by sa vám páčiť