My sa vírusov nebojíme

Štěpánka Sekaninová
Albatros • 2021

Naučte sa, ako zatočiť s vírusmi!Bol raz jeden vírus, volal sa Karol a veľmi si želal získať pre seba nejakého toho človiečika, ovládnuť ho a nakaziť. Vydal sa preto do sveta, aby si vyhliadol vhodnú ...hliadol vhodnú obeť a… ako to celé skončilo? Dozviete sa v obrázkovej knižke, ktorú môžete po prečítaní vydezinfikovať alebo ju dokonca i celú umyť. Čo keby z nej na vás vyskočil trebárs vírus Michal alebo Emil, či vírusová slečinka Karolínka?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788000056692

Pred viac ako rokom sme si ani nemysleli, že slovo „vírus“ bude tak často spomínané. Začalo sa všetko dezinfikovať, nosiťContinue Reading

Naučte sa, ako zatočiť s vírusmi!Bol raz jeden vírus, volal sa Karol a veľmi si želal získať pre seba nejakého toho človiečika, ovládnuť ho a nakaziť. Vydal sa preto do sveta, aby si vyhliadol vhodnú obeť a… ako to celé skončilo? Dozviete sa v obrázkovej knižke, ktorú môžete po prečítaní vydezinfikovať alebo ju dokonca i celú umyť. Čo keby z nej na vás vyskočil trebárs vírus Michal alebo Emil, či vírusová slečinka Karolínka?

Mohlo by sa vám páčiť