Všetko pláva, čo plutvy má aj nemá

Štěpánka Sekaninová
Albatros • 2019

Pozrite sa, kto a čo pláva ako rybička, a tiež ako. Zábavná knižka plná vody, morskej soli a sem-tam veľkej vlny je pripravená na preskúmanie. Nasaďte si rukávniky, namasírujte si svaly a hurá do toho...a hurá do toho! Cestou uvidíte veľa krásnych obrázkov a ešte zdokonalíte aj svoj štýl. Prsia alebo kraul, čím chcete začať?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788000054391

Je to zjavne veľmi úspešný koncept: náučná detská kniha s dôrazom na ilustrácie, kde sa stanovená téma rozoberá z nezvyčajných uhlov pohľadu, plus (väčšinou) veľký formát. S týmto novým žánrom vo svete aj u nás prerazili napríklad Poliaci Mizielińskí a Socha, novšie aj Ukrajinci z Artstudia Agrafka (recenzia tu a tu). České B4U Publishing (patrí … Pokračovať v čítaní: VŠETKO PLÁVA, ČO PLUTVY[...]

Pozrite sa, kto a čo pláva ako rybička, a tiež ako. Zábavná knižka plná vody, morskej soli a sem-tam veľkej vlny je pripravená na preskúmanie. Nasaďte si rukávniky, namasírujte si svaly a hurá do toho! Cestou uvidíte veľa krásnych obrázkov a ešte zdokonalíte aj svoj štýl. Prsia alebo kraul, čím chcete začať?

Mohlo by sa vám páčiť