Strieborné krídla

Camilla Läckberg
Slovart • 2020

Pokračovanie úspešného románu Zlatá klietka, napínavej dráme o pomste, zrade, treste a sesterstve. Faye si myslí, že to najhoršie má za sebou, no opäť sa ocitne v ohrození. Vybudovala si nový živo...la si nový život v zahraničí, exmanžel Jack si odpykáva trest vo väzení a jej firma Revanš žne jeden úspech za druhým. Keď sa však Faye rozhodne s firmou preniknúť na americký trh, vynorí sa závažný problém, ktorý ohrozí jej podnikanie, a donúti ju vrátiť sa do Štokholmu. Vo Švédsku s hŕstkou žien vzdoruje hrozbe a zachraňuje nielen svoj majetok, no predovšetkým seba a svojich blízkych. Komu sa kniha môže páčiť: Fanúšikom úspešného románu Zlatá klietka. Jeho pokračovanie je napínavé a plné zvratov.
Viac

Kráľovná švédskej detektívky Camilla Läckberg sa preslávila desaťdielnou sériou o vyšetrovaní zločinov v jej rodnom meste. Fjällbacku neopustila ani v novej sérii, kde síce tvorí iba okrajové dejisko, ale autorkini fanúšikovia určite ocenia aj túto odbočku. Zmena nastala aj v motívoch kníh, ústredných postavách i celkovom vyznení. Faye si razí pomerne netypickú cestu, čo sa týka trendov[...]

Pokračovanie úspešného románu Zlatá klietka, napínavej dráme o pomste, zrade, treste a sesterstve. Faye si myslí, že to najhoršie má za sebou, no opäť sa ocitne v ohrození. Vybudovala si nový život v zahraničí, exmanžel Jack si odpykáva trest vo väzení a jej firma Revanš žne jeden úspech za druhým. Keď sa však Faye rozhodne s firmou preniknúť na americký trh, vynorí sa závažný problém, ktorý ohrozí jej podnikanie, a donúti ju vrátiť sa do Štokholmu. Vo Švédsku s hŕstkou žien vzdoruje hrozbe a zachraňuje nielen svoj majetok, no predovšetkým seba a svojich blízkych. Komu sa kniha môže páčiť: Fanúšikom úspešného románu Zlatá klietka. Jeho pokračovanie je napínavé a plné zvratov.

Mohlo by sa vám páčiť