Vzbura anjelov

(Peter Bilý)

Vo svojom druhom prozaickom diele Bilý nadväzuje na svoj predchádzajúci román nielen prostredníctvom postavy, ale aj zaujímavým kontrastom medzi cudzinou a domovinou a odľahčeným štýlom. Hoci ho naďal...Hoci ho naďalej priťahujú problémy spirituality a sexuality, tentoraz sa zameriava na prostredie podnikateľských sfér. Autorov hrdina, ktorý prešiel procesom vnútorného dozrievania, naďalej zápasí s nemožnosťou zaradiť sa do sveta bezduchého konzumu. Vyrovnáva sa s ním bolestivo, ale na druhej strane humorne a napínavo - tak, aby zaujal, ale najmä pomohol čitateľovi nájsť v príbehu seba samého.
Viac

  • Počet strán: 143 strán
  • ISBN13:8022013412

Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v novinke VZBURA ANJELOV od talianskeho  exorcistu F. Bamonteho Prítomnosť zla vo svete je predmetom častého uvažovania ľudí každej vekovej kategórie. Na túto ťažkú a dôležitú otázku hľadajú odpoveď rovnako mladí ľudia, ľudia stredného veku aj seniori. Kto je pôvodcom zla? Ako sa šíri? Dá sa mu predísť? Je možné ho odmietnuť a premôcť? Read more...

Vo svojom druhom prozaickom diele Bilý nadväzuje na svoj predchádzajúci román nielen prostredníctvom postavy, ale aj zaujímavým kontrastom medzi cudzinou a domovinou a odľahčeným štýlom. Hoci ho naďalej priťahujú problémy spirituality a sexuality, tentoraz sa zameriava na prostredie podnikateľských sfér. Autorov hrdina, ktorý prešiel procesom vnútorného dozrievania, naďalej zápasí s nemožnosťou zaradiť sa do sveta bezduchého konzumu. Vyrovnáva sa s ním bolestivo, ale na druhej strane humorne a napínavo - tak, aby zaujal, ale najmä pomohol čitateľovi nájsť v príbehu seba samého.

Mohlo by sa vám páčiť