Sabotáž na okraji vesmíru

Richard Brenkuš
Artis Omnis • 2016

Po konci sveta prežíva hŕstka ľudstva v drsnom prostredí jedinečného mesta. Jedného dňa k nim zo zamorenej zeme zostúpi desivý mutant a tvrdí, že skonštruoval stroj umožňujúci cestovať medzi hviezdami...ť medzi hviezdami. Znetvorený vedec sľubuje, že jeho vynález dokáže preniesť užívateľov až za hranice kozmu, aby tam našli to najdôležitejšie – zdroj reality. Zdá sa, že netvor priniesol nádej, ibaže s každým ďalším prívržencom rastie aj jeho vplyv v meste... Kto je Gamini? Koho chce nájsť na okraji vesmíru?
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788089718818

  Zlé, škaredé, atómové zbrane Len málo vecí je pri meniacich sa trendoch modernej prózy istých, no jedným z nich je…

The post Recenzia: Richard Brenkuš – Sabotáž na okraji vesmíru appeared first on inferio.sk.

  Zlé, škaredé, atómové zbrane Len málo vecí je pri meniacich sa trendoch modernej prózy istých, no jedným z nich je… Prečítať “Recenzia: Richard Brenkuš – Sabotáž na okraji vesmíru”… The post Recenzia: Richard Brenkuš – Sabotáž na okraji vesmíru appeared first on inferio.sk.

Po konci sveta prežíva hŕstka ľudstva v drsnom prostredí jedinečného mesta. Jedného dňa k nim zo zamorenej zeme zostúpi desivý mutant a tvrdí, že skonštruoval stroj umožňujúci cestovať medzi hviezdami. Znetvorený vedec sľubuje, že jeho vynález dokáže preniesť užívateľov až za hranice kozmu, aby tam našli to najdôležitejšie – zdroj reality. Zdá sa, že netvor priniesol nádej, ibaže s každým ďalším prívržencom rastie aj jeho vplyv v meste... Kto je Gamini? Koho chce nájsť na okraji vesmíru?

Mohlo by sa vám páčiť